Neler Yeni

Deepcol ak620 nasıl?

forza11

80+ Bronze
Herkes bunu öneriyor. Peki ilerde üst düzey bir işlemci alırsam 9800x3d falan yine de iyi bir şekilde üstesinden gelir mi?
Phantom spirit 1 tık daha iyidr hocam, 9800X3D için de yeterlidir.
Vaktiniz varsa kampanyalara katılın, 850 tl iade alırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bahadır tosun
Phantom spirit 1 tık daha iyidr hocam, 9800X3D için de yeterlidir.
Vaktiniz varsa kampanyalara katılın, 850 tl iade alırsınız.

Sağolun hocam kararım galiba phantom spirit herkes memnun

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,944
İsim
efe araci
Arkadaşlar başlıkta söylediğim hava soğutmayı alan kullanan varmı? Yakında sistemi yükselteceğim 7800x3d 9800x3d yada işte 9600x daha karar vermedim iyi bir amd işlemcisi alacağım. Bune göre nasıldır? Biliyorum thermalright ın falan güzel soğutıcuları var. Ama Led göstergesi hoşuma gitti. Özellikle alıp kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim :)
çok iyidir FAKAT üstüne biraz daha koyup 360mm almak varken gerek yok ve daha ucuz olup daha iyi olan phantom spiriti öneririm.

ThE LoSt

80+ Gold
Arkadaşlar başlıkta söylediğim hava soğutmayı alan kullanan varmı? Yakında sistemi yükselteceğim 7800x3d 9800x3d yada işte 9600x daha karar vermedim iyi bir amd işlemcisi alacağım. Bune göre nasıldır? Biliyorum thermalright ın falan güzel soğutıcuları var. Ama Led göstergesi hoşuma gitti. Özellikle alıp kullanan varsa yorum yaparlarsa sevinirim :)
Ucuza denk getirilirse alınacak bir model aksi takdir de bu fiyatlara pek rekabetçi sayılmaz high end bir modeldir tavsiye ederim ama bu fiyatlara değil kendim dark zero modelini kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bahadır tosun
çok iyidir FAKAT üstüne biraz daha koyup 360mm almak varken gerek yok ve daha ucuz olup daha iyi olan phantom spiriti öneririm.
Arkadaşlar phantom spirit sipariş verdim. Nerdeyse herkes memnun. Hakkında olumsuz bir yorum da yok. Gelsin inşallah bakıp yorumu yapayim tekrar:)

Top Bottom