EmreUzn3
80+ Bronze
T6 Ultra mu daha iyi bu muBen Ag400 alırdım dostum. Perfana ısınamıyorum.
T6 Ultra mu daha iyi bu muBen Ag400 alırdım dostum. Perfana ısınamıyorum.
Bu.T6 Ultra mu daha iyi bu mu
Almana gerek yok dostum.ben siparişi verdim ama KİT falanm ı lazım i7 10700 var bende gıgabyte h410m h anakart var ekstra bişi mi almam lazım montajı için?
AG400 vs 214XT vs 120H vs X125Bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almana gerek yok dostum.
Bu karşılaştırmayı bulmak çok zor. Videosu olsa çok iyi olur bu arada. x125 kullandım ama bu 3üne yetişebilir mi emin değilim. Zaten aralarında 1 2 derece fark eder. Max 3 4 derece.AG400 vs 214XT vs 120H vs X125
Karar veremedim açıkçası hangisi daha soğuk çalıştırır?
AG400 yapıştırıyorum o zaman son bir sorayım siz olsanız ne alırdınızBu karşılaştırmayı bulmak çok zor. Videosu olsa çok iyi olur bu arada. x125 kullandım ama bu 3üne yetişebilir mi emin değilim. Zaten aralarında 1 2 derece fark eder. Max 3 4 derece.
MSI B450 Gaming Plus MAX anakart için uyumlu değil sanırımGüzel soğutucu
Valla ben de bunların arasında kaldım :dAG400 vs 214XT vs 120H vs X125
Karar veremedim açıkçası hangisi daha soğuk çalıştırır?
İşlemciye göre değişir. Ryzen 5 5600 aldım. Overclock ilgim olduğu için sıvı soğutma aldım. Böyle bir ilgin yoksa hepsi iş görür. Heatsink malzeme kalitesi pek fark etmez. Fan kalitesi olarak muhtemelen ID-Cooling veya AG400 alırdım.AG400 yapıştırıyorum o zaman son bir sorayım siz olsanız ne alırdınız![]()
Anakart ile alakalı değil dostum. Soket ile alakalı şuan piyasadaki çoğu soketi destekliyor.MSI B450 Gaming Plus MAX anakart için uyumlu değil sanırım
Görüntü seviyorsan alabilirsin. Bana fark etmez dersen Ag400 al geç.214XT daha güze duruyor, bende kararsız kaldım AG400 ile aralarında. 150 TL farka değer mi 214XT
anakartımın özelliklerine baktığımda AM4 olarak gösteriyor bu ürün de AM5 soket tipine uygun.İşlemciye göre değişir. Ryzen 5 5600 aldım. Overclock ilgim olduğu için sıvı soğutma aldım. Böyle bir ilgin yoksa hepsi iş görür. Heatsink malzeme kalitesi pek fark etmez. Fan kalitesi olarak muhtemelen ID-Cooling veya AG400 alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart ile alakalı değil dostum. Soket ile alakalı şuan piyasadaki çoğu soketi destekliyor.