- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramleri yüksek tipli değilse. Ramden dolayı fanı kaldırması gerekirse sorun olabilir birtek.sığar o zaman sorun olmaz
Ramleri yüksek tipli değilse. Ramden dolayı fanı kaldırması gerekirse sorun olabilir birtek.sığar o zaman sorun olmaz
Aklınızda olsun. Dikine montajlı sıvı soğutucularda arıza oranı çok yüksek. 360mm yatay montaj yapabilecek kasa da çok sınırlı. Ak620 için bile önceki yorumlarda sığar mı muhabbeti dönerken, ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler demek gibi bir mesaj oldu sizinki. Kaldı ki, 13600k ile ag620 kullanıyorum, gayet yeterli ve memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Msi Kasanız için, maksimum 160mm cpu soğutucusuna uygun demiş. Deepcool'da ürünün 160mm olduğunu söylüyor.
Alıntıyı görüntüle
Baktım şimdi sığıyormuş evet, r5 3500x'e gerek yok şimdilik ya sistemi yükseltirsem o zaman düşünürüm herhaldeag400 cama sıfıra sıfır sığıyor ölçüleri karşılaştır bi istersen
Ona ag400 bile yeter gerek yokBaktım şimdi sığıyormuş evet, r5 3500x'e gerek yok şimdilik ya sistemi yükseltirsem o zaman düşünürüm herhalde
Cidden nasıl ulaşıyorsunuz bu fikire, anlayamıyorum.Lga 1700 desteklemıyr galiba ://
Kyronout denedim ondan sonra, ölçüyü mü fazla kaçırdım bilemiyorum ancak ısı yükseldi. Kısaca pro'yu koy kenara sonrası için.Kutudan çıkan macunun iletim değerlerini bilen var mıdır? CoolerMaster Mastergel Pro var hangisini kullanayım?