Deepcool cc560 zoko amirale geçmek?

AliMert37

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,447
Deepcool cc560 kullanıyorum. 1 aylık zoko amiral buldum. Fiyatı 1k kargo falan da 400tl tutar diye düşünüyorum. Onu mesh bir kasaya geçmek istiyorum. Sizce mantıklı mı?

Kargo 400tl ne ya.Nerden nereye o.Alınabilir fakat güncel kasada sıcaklık değerleri nasıl hiç baktınız mı?

Herkesin övdüğü, çok sevdiği bi kasa. ben kimseye önermiyorum. sırf mash diye alacaksan başka kasa modellerine yönel

Herkesin övdüğü, çok sevdiği bi kasa. ben kimseye önermiyorum. sırf mash diye alacaksan başka kasa modellerine yönel
Niye önermediğinizi belirtmeniz lazım.2k bandında başka alternatife yöneltiyorsanız model söylemeniz gerek.

Kargo 400tl ne ya.Nerden nereye o.Alınabilir fakat güncel kasada sıcaklık değerleri nasıl hiç baktınız mı?
Tekirdağ Kastamonu arası. Daha fazla tutabilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden önermiyorsunuz?

Sıcaklık değerleri iyi aslında. Yük altında ekran kartı 65 işlemci 60 civarında oluyor genelde

Son düzenleme:
Tekirdağ Kastamonu arası. Daha fazla tutabilir bence

Neden önermiyorsunuz?

Sıcaklık değerleri iyi aslında. Yük altında ekran kartı 65 işlemci 60 civarında oluyor genelde
Çokta gerek yok aslında.Tercih tamamen sizin ama ch560 da iş görürmüş.

Geri