Niye önermediğinizi belirtmeniz lazım.2k bandında başka alternatife yöneltiyorsanız model söylemeniz gerek.Herkesin övdüğü, çok sevdiği bi kasa. ben kimseye önermiyorum. sırf mash diye alacaksan başka kasa modellerine yönel
Niye önermediğinizi belirtmeniz lazım.2k bandında başka alternatife yöneltiyorsanız model söylemeniz gerek.
Tekirdağ Kastamonu arası. Daha fazla tutabilir benceKargo 400tl ne ya.Nerden nereye o.Alınabilir fakat güncel kasada sıcaklık değerleri nasıl hiç baktınız mı?
Neden önermiyorsunuz?Herkesin övdüğü, çok sevdiği bi kasa. ben kimseye önermiyorum. sırf mash diye alacaksan başka kasa modellerine yönel
Sıcaklık değerleri iyi aslında. Yük altında ekran kartı 65 işlemci 60 civarında oluyor geneldeKargo 400tl ne ya.Nerden nereye o.Alınabilir fakat güncel kasada sıcaklık değerleri nasıl hiç baktınız mı?
Çokta gerek yok aslında.Tercih tamamen sizin ama ch560 da iş görürmüş.Tekirdağ Kastamonu arası. Daha fazla tutabilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neden önermiyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıcaklık değerleri iyi aslında. Yük altında ekran kartı 65 işlemci 60 civarında oluyor genelde