Megatronus
80+ Silver
Dahası
7500f iyi soğutur mu ? normal model ile arasındaki fark nedir alınır mı sizce forumlarda herkes çok öneriyor
le520,ls520lt520 bütçene uygun olanı alabilirsin 7500f gibi bir işlemciyi rahatlıkla soğutacaktır.7500f iyi soğutur mu ? normal model ile arasındaki fark nedir alınır mı sizce forumlarda herkes çok öneriyor
hocam yorumlarda foto atmışlar rgb yanıyorduNormali argb bu sadece turkuaz renk performansı güzel kullanırken memnun kaldım
görsel olarak da istiyorum hocam ama iyi soğutur mu yük altında kaç derece olurGörsel olarak hoşuna gidiyorsa alınır. Yoksa kule tipi soğutucu tercih et 240mm ye yakın veya daha iyi performans veren modellerden. Paran cebinde kalsın.
Fazlasıyla yeterli olur. İnternetten testlerine bakabilirsin.hocam yorumlarda foto atmışlar rgb yanıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
görsel olarak da istiyorum hocam ama iyi soğutur mu yük altında kaç derece olur
hocam bu rgb değil mi yorumlarda çünkü foto atmışlar rgb yanıyorNormali argb bu sadece turkuaz renk performansı güzel kullanırken memnun kaldım
Hocam pardon ben marss la karıştırdımhocam bu rgb değil mi yorumlarda çünkü foto atmışlar rgb yanıyor
hocam yorumlarda fanlarına sesli demişler sesli mi ?Fazlasıyla yeterli olur. İnternetten testlerine bakabilirsin.
Şu an kullandığım soğutucu ve işlemci. Yüksek devirde sesli evet biraz ama oyunlarda işlemcinin %100ünü kullanmıyor. Bu sebeple açmıyor pek fan. Renkte her renge ayarlanabilir ARGB kendisi.hocam yorumlarda fanlarına sesli demişler sesli mi ?
peki rahatsız edici bir sesi var mı acaba oyunlarda hani %100 yükte olmuyorsaŞu an kullandığım soğutucu ve işlemci. Yüksek devirde sesli evet biraz ama oyunlarda işlemcinin %100ünü kullanmıyor. Bu sebeple açmıyor pek fan. Renkte her renge ayarlanabilir ARGB kendisi.
Hayır yok duyulmuyor bile.peki rahatsız edici bir sesi var mı acaba oyunlarda hani %100 yükte olmuyorsa