DEEPCOOL LT520 MI CORSAIR H100 MU

woweeeee

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam hocalarim, islemcim 5 7500f bu iki sivi sogutma arasinda kaldim bazi lt520 de pompa sesinin fazla ciktigini soyluyolar boyle bi sorunla karsilasmak istemiyorum corsair icin herhangi bir sikayet goremedim, hangisi daha iyidir hangisi daha memnun birakir hangisi daha uzun ömurludur bilmiyorum sizlere danismak istedim

Selam hocalarim, islemcim 5 7500f bu iki sivi sogutma arasinda kaldim bazi lt520 de pompa sesinin fazla ciktigini soyluyolar boyle bi sorunla karsilasmak istemiyorum corsair icin herhangi bir sikayet goremedim, hangisi daha iyidir hangisi daha memnun birakir hangisi daha uzun ömurludur bilmiyorum sizlere danismak istedim
LT de deil LE de o problem

Sıvı soğutma çok şart değilse phantom spirit ucuzken al geç ağa. Bende lt720 var pompa sesi olmadı daha 2 haftalık.

lt520 sorunsuz bir cihazdır h100 gibi miladı dolmuş bir soğutucu ile kıyaslamak o ürüne hakaret olur ancak yine benzer fiyatlara kasa uyumluluğunuzu kontrol ederek bu ürünü alabilirsiniz ikisinden de performanslıdır.

1754117040560.webp

:peepo2:

Geri