DeepCool LT720 mi, Corsair iCUE H150 mi?

Rilroalpt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
737
Bütçe
13000
İşlemci Ryzen 7 7800x3d

Ekran kartı 4070ti Bu speclere uygun hem soğutucu hem de anakart arıyorum ama anakartta kararsız kaldım. Asus Rog Strix B650E-F alacaktım normalde ama kronik sorunları olduğunu gördüm. Bütçemi ona göre ayarlamıştım oysaki. Şimdi B650E-E yi düşünüyorum fakat sıvı soğutucudan feragat etmem gerekebilir hem sıvı soğutucu hem de anakart önerilerinizi bekliyorum.
Hem anakart hem de sıvı soğutucu için bütçe 13000

İşlemci Ryzen 7 7800x3d

Ekran kartı 4070ti Bu speclere uygun hem soğutucu hem de anakart arıyorum ama anakartta kararsız kaldım. Asus Rog Strix B650E-F alacaktım normalde ama kronik sorunları olduğunu gördüm. Bütçemi ona göre ayarlamıştım oysaki. Şimdi B650E-E yi düşünüyorum fakat sıvı soğutucudan feragat etmem gerekebilir hem sıvı soğutucu hem de anakart önerilerinizi bekliyorum.
Hem anakart hem de sıvı soğutucu için bütçe 13000
Lt720 ls720 > all

LT720 al geç bütçen yetiyorsa. Arkadaşım 7800x3d ile lt520 kullanıyor 2kda 78 derece civarı. LT 720 çok daha iyi olur ama fatura 150 euro geçmesin dikkat yoksa gümrükte takılabilir.

Kaliteli bir B650 işini fazlasıyla görür sadece dikkat et alır almaz bios güncelle yoksa işlemcin ölebilir yüksek Soc voltajdan dolayı. Güncel bios ile bu sorunu düzelttiler.

h150 çok iyi değil, h100 var bende fanlar gürültülü çalışıyo ayrıca pompa hızı cfm falan da düşük bence. benim işimi görüyo gerçi ama lt720 baya iyi

Lt720 ls 720 aynı sadece pompa tipi farklı hatta se modelleri de aynı tip farklı sadece haricinde lt720 ve artic den iyisi yok ikisi kapışma modeller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lt720 ls720 ls720se farkı pompa tasarımı özellikler vs hepsi aynı
Arctic'den bi milim önde LT 720 😂

Lt720 ls 720 aynı sadece pompa tipi farklı hatta se modelleri de aynı tip farklı sadece haricinde lt720 ve artic den iyisi yok ikisi kapışma modeller

Fan farkı var az da olsa.

LT720 ve LS720 arasında çok fark olmayacaksa LS720 yi seçmek istiyorum görüntüsünden dolayı bana katılıyor musunuz?
Fan farkı var az da olsa.

LT720 al geç bütçen yetiyorsa. Arkadaşım 7800x3d ile lt520 kullanıyor 2kda 78 derece civarı. LT 720 çok daha iyi olur ama fatura 150 euro geçmesin dikkat yoksa gümrükte takılabilir.

Kaliteli bir B650 işini fazlasıyla görür sadece dikkat et alır almaz bios güncelle yoksa işlemcin ölebilir yüksek Soc voltajdan dolayı. Güncel bios ile bu sorunu düzelttiler.
Hocam normalde Asus Rog Strix B650E-F alacaktım hala da gönlüm onda ama kronik sorunları varmış sanırsam düzeltildi mi? Bilginiz var mı?

LT720 ve LS720 arasında çok fark olmayacaksa LS720 yi seçmek istiyorum görüntüsünden dolayı bana katılıyor musunuz?
Fiyat farkı çok yoksa olur neden olmasın. Sıcaklık bakımından fark edilebilir fark olmaz.

Dediğim gibi Asus anakartların bios'unu güncellediğin sürece sorun yok. Sorunu fabrika çıkışı Soc voltajı çok vermesiydi işte. Hangisini beğenirsen onu al artık sorun yok bios güncellediğin sürece.

Geri