DEEPCOOL Yeni soğutucularını ekledi

somoncum

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,191
Çok şıklar yaw. alsam mı bi tane 9700x için.

bizim ülkeye 1 yıldır güncel soğutmaları gelmiyor sebebi pahalı oldukları için mi

Şu soğutmayı tam 1 yıldan daha fazladır bekliyorum hiç bir yerde stock yok. aramadığım mağaza'atmadığım mail kalmadı markaya ama ne yaptımsa boş
Boşver LE360 V2 al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şahsen güzel duruyor bana göre. Odun çoğu şeye yakışıyor genelde.
Öyle.

Boşver LE360 V2 al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle.
asus rog lll ryujin 360 ''Corsair 150 titan Corsair h150 rgb'nzxt kraken x73 z73 plus 360 AIO LCD''MSİ mpg corelıquıd p13 '' bir çok sıvı soğutma kullandım ama hava soğutmanın verdiği lezzeti hiç biri vermedi.bağzı insanlar sadeliği sever bağzıları da rgb li ışıklı mışıklı şeyleri sever :) noctua nh d15 gen2 alayım dedim onunda lcd ekran yok son olarak bu deepcoolun modeline taktım kafayı bunun tadına bakmadan hayattan kopmayacağım :D

asus rog lll ryujin 360 ''Corsair 150 titan Corsair h150 rgb'nzxt kraken x73 z73 plus 360 AIO LCD''MSİ mpg corelıquıd p13 '' bir çok sıvı soğutma kullandım ama hava soğutmanın verdiği lezzeti hiç biri vermedi.bağzı insanlar sadeliği sever bağzıları da rgb li ışıklı mışıklı şeyleri sever :) noctua nh d15 gen2 alayım dedim onunda lcd ekran yok son olarak bu deepcoolun modeline taktım kafayı bunun tadına bakmadan hayattan kopmayacağım :D
SUDOKOO SK700V de güzel zaten Deepcool ile aynılar.

SUDOKOO SK700V de güzel zaten Deepcool ile aynılar.
bu markayla 2017 de tanışmıştım. fanlarını amazonde den almıştım 1 yıl içerisinde rulmanlarından vııızzzzzzz diye ses gelmeye başlayınca direkt soğumuştum ama fanları su havuzun içinde çalıştırıyordum :d canını almıştım. kısacası iyi marka ama bizim ülkede satışı yok çinli mi taywanlı mı belli değil :d

çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,521
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri