Neler Yeni

DEFACTO %40-50'ye varan indirim ve 200 TL kupon

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yaren
DeFacto uygulamasını indirirseniz akşamları 1500₺'ye 250₺ kupon veriyor, Nays ile ödeme yaparsanız 200 de o veriyor, ilk alışverişe de %10 indirim oluyor. Yine de siz Hepsiburada fiyatlarıyla karşılaştırarak alın.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,294
İsim
Abdullah Aydoğdu
DeFacto uygulamasını indirirseniz akşamları 1500₺'ye 250₺ kupon veriyor, Nays ile ödeme yaparsanız 200 de o veriyor, ilk alışverişe de %10 indirim oluyor. Yine de siz Hepsiburada fiyatlarıyla karşılaştırarak alın.
Defacto harbi acayip ucuz geçen 5 kazak aldım 1K ödedim

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yaren
Defacto harbi acayip ucuz geçen 5 kazak aldım 1K ödedim
Ucuz falan değil o kazakların normal fiyatı 200-250 civarı falan adamlar 500 fiyat etiketiyle satıyor mağazalarda ben yılların defacto müşterisiyim son 3 yılda fiyatlar 4 katına çıktı

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,294
İsim
Abdullah Aydoğdu
Ucuz falan değil o kazakların normal fiyatı 200-250 civarı falan adamlar 500 fiyat etiketiyle satıyor mağazalarda ben yılların defacto müşterisiyim son 3 yılda fiyatlar 4 katına çıktı
Sırf Defacto değil ki koton, waikiki, defacto hiçbirinde 500'ün altında kazak yok. 200'e aldığım kazağın etiketinde 500 yazıyordu

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yaren
Sırf Defacto değil ki koton, waikiki, defacto hiçbirinde 500'ün altında kazak yok. 200'e aldığım kazağın etiketinde 500 yazıyordu
işte fahiş fiyat zammı yaptı tüm firmalar ortaklaşa ben böyle düşünüyorum indirim ayağına da normal fiyattan iteliyolar arada

Salih7158

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Salih
3 yıl önceki dolar fiyatından haberin yok galiba.

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Samet can
3 yılda fiyatlar 4 kat arttıysa helal olsun onlara iyi direnmişler

catsped

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Yaren
3 yıl önceki dolar fiyatından haberin yok galiba.
3 yılda fiyatlar 4 kat arttıysa helal olsun onlara iyi direnmişler
Piyasa hakkında hiçbir fikriniz yok ve boş konuşuyorsunuz bunun dolarla veya bilimum herhangi bir etkenle alakası yok direnmek gibi bir durum da yok ortada. Üretimi 50 lirayı geçmeyen 1 adet kazağı 600 türk lirasından satıyorlar ve siz de bunu cahil cesaretiyle savunuyorsunuz.

Mağazada niye bu kadar pahalu
Yeni nesil satış stratejisi. Ürünün minimum satış fiyatının üzerinde fiyat çekilir, indirim dönemlerinde minimum satış fiyatına dönülür. Dolayısıyla satış yaparlarsa, fazladan kâr ederler. Satamazlarsa, olması gereken fiyattan satarlar. İnsanlarda fiyat düştü sanıp yapışır. Normal fiyattan satsalar, satamadıklarında zararına satmaya çalışıyorlardı ürünleri elden çıkartıp sıcak para elde edebilmek için. Ama artık buna neredeyse gerek kalmadı. Sadece kâr ediyorlar. Şimdi artık devran bu yöntemle dönüyor. Kazan-kazan meselesi. Esnaf yükselir, halk düştükçe düşer. Bilgisayalarda da aynı mantık var şu dönemlerde. Örneğin 1900 dolardan çıkan ekran kartı ülkemizde 3900'a satıldı. Niye? Alan "insanlar" olduğu için. Alan "insan" (ben insan diyorum da sen ne demek istediğimi anla) olmazsa da normal fiyatına düşürürler. Bu sayede insanlar indirim oldu fiyatı düştü diyip yapışır. Her halükârda satış yaparlar ve para kazanırlar.

Son düzenleme:
Top Bottom