yok ya 300 350 altına hiç getiremedim ben bayağıdır200 lira çok defactoya mavinin ürünleri bu fiyatlara geliyordu kampanyada
200 liraya pazarda bile zar zor satıyorlar bu fiyata iyi, defactoda zaten pazar kalitesine yakın.200 lira çok defactoya mavinin ürünleri bu fiyatlara geliyordu kampanyada
Fakir dostu, bir tık üst kalite için birkaç kat fiyat farkı çıkıyo200 liraya pazarda bile zar zor satıyorlar bu fiyata iyi, defactoda zaten pazar kalitesine yakın.
Bu daha kalıteli imiş ama stokta kalmamıs bi siyah rengi vardı , pamuk oranları bunda %62 ,ilk arkadasın önerdiğinde %37 civarışunu tavsiye ederim geçen indirimden 2 tane almıştım dokusu çok güzel 2 tane daha alacağım günlük giyimde çok iyi oluyor
bu iyi stok gelirse yapıştırın 150 liraya alınırBu daha kalıteli imiş ama stokta kalmamıs bi siyah rengi vardı , pamuk oranları bunda %62 ,ilk arkadasın önerdiğinde %37 civarı
Hocam kaç tl'ye kadar düşüyor. Ona göre indirim bekleyeyim.şunu tavsiye ederim geçen indirimden 2 tane almıştım dokusu çok güzel 2 tane daha alacağım günlük giyimde çok iyi oluyor
180 tl siyahı varHocam kaç tl'ye kadar düşüyor. Ona göre indirim bekleyeyim.
200 liraya düşen small bedeni gözüküyor bende medium yada largeda 300 tl gözüküyor fiyat sepetteşunu tavsiye ederim geçen indirimden 2 tane almıştım dokusu çok güzel 2 tane daha alacağım günlük giyimde çok iyi oluyor