Neler Yeni

Defacto mağazadan siparişimi iptal edebilirmiyim

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
merhaba . bugün avm deki defactodan nakit para ödeyerek sipariş verdim ve eve gelip inceleyince hoşuma gitmediler. acaba paramı geri alabilirmiyim bunun için nasıl bir yol izlemeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

merhaba . bugün avm deki defactodan nakit para ödeyerek sipariş verdim ve eve gelip inceleyince hoşuma gitmediler. acaba paramı geri alabilirmiyim bunun için nasıl bir yol izlemeliyim
okuduğuma göre açılmamış paketleri iade edebilirsiniz diyor böyle bir olay var mı.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kargo gelince açmadan mağazaya götürün iade edin olacağını sanmıyorum ama olurda zorluk çıkarırlarsa hediye almıştım bedeni olmadı diyin

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo gelince açmadan mağazaya götürün iade edin olacağını sanmıyorum ama olurda zorluk çıkarırlarsa hediye almıştım bedeni olmadı diyin
Bunlar nasıl insanlar az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm bir sürü iban felan dedi veya defacto hesabınıza yatacak dedi. Hayır da kardeşim ben alırken defacto hesabımla veya kredi kartı ile mi aldım. Nakit verdim nakit almak istiyorum

Öyle bişey deme lüksüm yok kasiyer kendime aldığımı biliyordu.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunlar nasıl insanlar az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm bir sürü iban felan dedi veya defacto hesabınıza yatacak dedi. Hayır da kardeşim ben alırken defacto hesabımla veya kredi kartı ile mi aldım. Nakit verdim nakit almak istiyorum

Öyle bişey deme lüksüm yok kasiyer kendime aldığımı biliyordu.
Başka kariyere söyleyin hocam yapacak bir şey yok iadeyi nakit vermemeleri şirket prosedürüdür ona diyeceğim bir şey yok

Top Bottom