Yeşil dışındakiler büyük ihtimal yeni sezon.diğer siyah model de nays ile alımda 440 TL ye gelir Alıntıyı görüntüle
Çok büyük gelmez mi yaxxl vardı, almak zorunda kaldım. iptal edersem para iadesi anında gelmez değil mi? xl daha uygun olur diye düşünüyorum uğraşmaya değer mi bilemedim.
Hocam valla 181 92 kiloyum, spor yaptığımdan omuzlar sığmıyor normal kıyafetlere. Gelince bakalım, çok çok büyük olursa iade ederizÇok büyük gelmez mi ya
Mankenin boy 1.86 M beden giymiş. Benim de gözüm XLye kaydı da o bile büyük gelir diye çekindim almadım. Bak bakalım en kötü iade dediğin gibi.Hocam valla 181 92 kiloyum, spor yaptığımdan omuzlar sığmıyor normal kıyafetlere. Gelince bakalım, çok çok büyük olursa iade ederiz
Çok iyi fiyat. Teşekkürker.Benzer Ürünün Antrasit rengini kullanıyorum. Kış aylarında sıcak tutuyor.
![]()
YeÅil Erkek Su İtici Rüzgar Geçirmez DeFactoFit Oversize Fit Dik Yaka Mont 2667835 | DeFacto
AradıÄın Erkek Su İtici Rüzgar Geçirmez DeFactoFit Oversize Fit Dik Yaka Mont uygun fiyatla ve büyük beden seçeneÄi ile DeFacto'da. Su İtici Rüzgar Geçirmez DeFactoFit Oversize Fit Dik Yaka Mont için hemen tıkla! 2667835www.defacto.com.tr
Normal Fiyat:450 TL
İlk üyeliğe Özel: %10 İndirim
MAHSUN25 koduna özel %25 indirim.
Kargo Ücreti:25 TL. Eğer mağazadan alırsanız kargo ücreti yok.
NAYS İle alımlarda %20 geri ödeme veriyor. Ekstra NAYS'ta Kazı kazan yapsanız ve en kötü 5 TL çıksa ürün 238 TL fiyata gelmiş oluyor.