Tabi biri DDR5 biri DDR6 orada da fark ediyordurBi haberde AMD'nin 4 GB VRAM'in günümüz oyunları için yetersiz olduğunu söylemişdi. Sistem için ayrı konu açabilirsin.
Tabi biri DDR5 biri DDR6 orada da fark ediyordurBi haberde AMD'nin 4 GB VRAM'in günümüz oyunları için yetersiz olduğunu söylemişdi. Sistem için ayrı konu açabilirsin.
Bence o vramler için saçma zaten çok fazla harcamıyor 3-4 sene için diyorsan o zaman 1080p lowda açarsın onlar içinde vram istemiyor.Bi haberde AMD'nin 4 GB VRAM'in günümüz oyunları için yetersiz olduğunu söylemişdi. Sistem için ayrı konu açabilirsin.
birde nasıl bronz oldunuz ben daha silver bile olamadım daBi haberde AMD'nin 4 GB VRAM'in günümüz oyunları için yetersiz olduğunu söylemişdi. Sistem için ayrı konu açabilirsin.
500 mesaja ulaştıktan sonra bronze olursunuz. Her saat başı rütbeler verilir mesaja ulaşılırsa. Mesela 10.30 da 500 mesaja ulaştınız 11.00'da rütbeniz verilir.Bence o vramler için saçma zaten çok fazla harcamıyor 3-4 sene için diyorsan o zaman 1080p lowda açarsın onlar içinde vram istemiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde nasıl bronz oldunuz ben daha silver bile olamadım da