Değişim onayı bekliyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben yaklaşık 2 sene önce AOC 24g2zu monitör aldım şuanda ekrande beyaz beyaz cizgiler olmaya başladı bende garantiye TECPRO"ya yolladim suandada değişim onayı beklediğini söylüyor bunu araştırdım tam olarak anliyamadim tahminimce ürünü degistirecekler fakat bu ürün stokta yok artık ve bana farklı bir ürün sunucaklarmis benimde yasal haklim dengi veya arşını bir ürün alma hakkım var yani bu monitörün dengi nedir bana hangi monitörü soylerseler kabul etmem gerekir bu konu hakkında tecrübeli olan arkadaşlar yardımci olabilirmi

ürünü satın aldığın satıcının internet sitesinde senin monitörünün özellikleri ile birebir aynı bir model bak ve onu talep et. eğer birebir aynısı yok ise de, bir tık iyisini talep edebilirsin. senin de söylediğin gibi birebir aynısı veya misli ile değişim yapmaları gerekiyor .

Kanka aynı olayı yaşadım bana bir alt modelini önermişlerdi kabul etmeyince de para iadesi yaptılar bana

Kanka bende aynı olay laptopda olmuştu ya aynısını vermek zorundalar yada mislini isteme hakkın var kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine bildirebilirsiniz

Peki para iadesini kabul etmek zorunda mıyım ? Yani bana bı alt modelini önerdiler kabul etmedim para iadesi dediler oZmn 6 k ya aldım monitörü 6 k ya nerde Alcan böyle monitör

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,426
Üyeler
173,978
Son üye
Omrefrk
Geri