Neler Yeni

Mavi Ekran Dell 2422hs monitörde oluşan bozulmalar

herequel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Cömertler
Bugün sistemim geldi ve kurulumu yaptım bağlantı yaptığımda 15 20 saniyede bir böyle bozulmalar oluşuyor ara sıra da ekran gidip geliyor. (Videolar bana ait)

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrı olarak güç girişinde temassızlık olduğunu farkettim bu sorunlar sadece bu durumdan oluşur mu? Yoksa sadece kapanıp açılması mı o sebepten.

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
Maalesef aynı monitörde benim de buna benzer bir sorunum var hocam. Bugün HDMI ile deneyeceğim, televizyonda falan deneyeceğim. Olmazsa ptesi değişime yollayacam gibi duruyor.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Kablodan kaynaklı olabilir. Her kablonun desteklediği piksel ve hz değerleri var. Eğer o şartlara uymadan yüksek şartlı şeyler açmaya çalışınca bu tarz şeyler oluyor.

DP 1.2 ya da 1.4 kablosu alırsan sorun çözülür diye düşünüyorum.

Ayrıca Paugge'nin kablolarını alabilirsin VESA sertifikalı ürünleri tercih et yani

SadeceSeyf

80+ Gold
Bugün sistemim geldi ve kurulumu yaptım bağlantı yaptığımda 15 20 saniyede bir böyle bozulmalar oluşuyor ara sıra da ekran gidip geliyor. (Videolar bana ait)

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrı olarak güç girişinde temassızlık olduğunu farkettim bu sorunlar sadece bu durumdan oluşur mu? Yoksa sadece kapanıp açılması mı o sebepten.
DP kablosu ile bu problemi yapıyor sanırım

SadeceSeyf

80+ Gold
2. videodaki olay kablo hz uyuşmazlığından kaynaklı. Bizzat ben de aynı sorunu yaşadım ve sonra yeni dp 1.4 ile denediğimde sorun ortadan kalkmıştı.
Evet olabilir.Ben A101 den alıp denemiştim düzelmişti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,013
Üyeler
163,420
Son üye
BRKN67
Top Bottom