no-name
80+ Silver
İlk sistemse inanın bana 24 inç bile gayet büyük gelecektirİlk sistemimi topluyorum, canlı olarak hiçbir deneyimim yok
İlk sistemse inanın bana 24 inç bile gayet büyük gelecektirİlk sistemimi topluyorum, canlı olarak hiçbir deneyimim yok
Saymak için dibine girmek gerekiyor ki 24 de olsa dibine girsen sayarsın. Abartıldığını düşünüyorum. Meslekten dolayı çok monitör kullandım 27"de 2k elbette kalite olarak daha iyi ama 1080pde de üzmez.27 inç 1080p monitörde pikselleri sayarsın demişlerdi, 27 inçte 2k olmalı
Valorant için 2K 165 Hz mantıklı mı ? 3060 Tİ ekran kartıSaymak için dibine girmek gerekiyor ki 24 de olsa dibine girsen sayarsın. Abartıldığını düşünüyorum. Meslekten dolayı çok monitör kullandım 27"de 2k elbette kalite olarak daha iyi ama 1080pde de üzmez.
Bence mantıklı. Daha çok FPS versin dersen 1080p bakabilirsin. Ama bütçen varsa 2k ideal bence o karta.Valorant için 2K 165 Hz mantıklı mı ? 3060 Tİ ekran kartı
teşekkür ederim cevap içinBence mantıklı. Daha çok FPS versin dersen 1080p bakabilirsin. Ama bütçen varsa 2k ideal bence o karta.
Rica ederim dostum.teşekkür ederim cevap için
bayadır böyle ya başka sitelerde de olsa 4k altındaydı hephttps://www.gaming.gen.tr/urun/1890...5hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/
Diğer satıcılar ile arasında 200 TL gibi bir fark var. Satıcı sitenin güvenilirliğini bilmiyorum ama 27" olması büyük ekran sevenler için iyi bir şey. Fakat monitör ile ilgili pek bir fikrim yok epey de bulamadım monitörü. Bir fikri olan veya kullanmış olanlar varsa yorum yaparak bizleri aydınlatabilir. Bu monitör yerine alternatifler varsa onları da paylaşabilirsiniz çünkü ben de monitör arayışındayım. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Monitoru aldin mi bilmiyorum ama monitör cok iyi yorumlar almis. 1 ms(gtg) suresi zaten kıyaslanamaz bile digerleriyle. Bu fiyata 1ms gtg mukemmel. Sitesinde yorumlara baktim sorun yasayan gormedim 1-2 kisi isik sizmasindan dolayi degisim ki bu da ips panellerin sorunu. Sahsi fikrimce kacirma bu monitörü.https://www.gaming.gen.tr/urun/1890...5hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/
Diğer satıcılar ile arasında 200 TL gibi bir fark var. Satıcı sitenin güvenilirliğini bilmiyorum ama 27" olması büyük ekran sevenler için iyi bir şey. Fakat monitör ile ilgili pek bir fikrim yok epey de bulamadım monitörü. Bir fikri olan veya kullanmış olanlar varsa yorum yaparak bizleri aydınlatabilir. Bu monitör yerine alternatifler varsa onları da paylaşabilirsiniz çünkü ben de monitör arayışındayım. Fikirlerinizi merak ediyorum.