Neler Yeni

Dell 27″ G2722HS IPS 165Hz 1Ms Pivot Yükseklik ayarlı !! 3799 TL !!

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
27 inç 1080p monitörde pikselleri sayarsın demişlerdi, 27 inçte 2k olmalı
Saymak için dibine girmek gerekiyor ki 24 de olsa dibine girsen sayarsın. Abartıldığını düşünüyorum. Meslekten dolayı çok monitör kullandım 27"de 2k elbette kalite olarak daha iyi ama 1080pde de üzmez.

SadeceSeyf

80+ Gold
Saymak için dibine girmek gerekiyor ki 24 de olsa dibine girsen sayarsın. Abartıldığını düşünüyorum. Meslekten dolayı çok monitör kullandım 27"de 2k elbette kalite olarak daha iyi ama 1080pde de üzmez.
Valorant için 2K 165 Hz mantıklı mı ? 3060 Tİ ekran kartı

SadeceSeyf

80+ Gold

El-Turco

80+ Bronze
https://www.gaming.gen.tr/urun/1890...5hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/

Diğer satıcılar ile arasında 200 TL gibi bir fark var. Satıcı sitenin güvenilirliğini bilmiyorum ama 27" olması büyük ekran sevenler için iyi bir şey. Fakat monitör ile ilgili pek bir fikrim yok epey de bulamadım monitörü. Bir fikri olan veya kullanmış olanlar varsa yorum yaparak bizleri aydınlatabilir. Bu monitör yerine alternatifler varsa onları da paylaşabilirsiniz çünkü ben de monitör arayışındayım. Fikirlerinizi merak ediyorum.
bayadır böyle ya başka sitelerde de olsa 4k altındaydı hep

ajishiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Baki kaya
Instagram
bakikyaa
https://www.gaming.gen.tr/urun/1890...5hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-gaming-monitor/

Diğer satıcılar ile arasında 200 TL gibi bir fark var. Satıcı sitenin güvenilirliğini bilmiyorum ama 27" olması büyük ekran sevenler için iyi bir şey. Fakat monitör ile ilgili pek bir fikrim yok epey de bulamadım monitörü. Bir fikri olan veya kullanmış olanlar varsa yorum yaparak bizleri aydınlatabilir. Bu monitör yerine alternatifler varsa onları da paylaşabilirsiniz çünkü ben de monitör arayışındayım. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Monitoru aldin mi bilmiyorum ama monitör cok iyi yorumlar almis. 1 ms(gtg) suresi zaten kıyaslanamaz bile digerleriyle. Bu fiyata 1ms gtg mukemmel. Sitesinde yorumlara baktim sorun yasayan gormedim 1-2 kisi isik sizmasindan dolayi degisim ki bu da ips panellerin sorunu. Sahsi fikrimce kacirma bu monitörü.

Top Bottom