snnogz
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
Bu paraya fhd değmez gibiLink
Son 1 yılın en düşük fiyatında, IPS, 0.5ms, 360Hz, Pivot
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu paraya fhd değmez gibiLink
Son 1 yılın en düşük fiyatında, IPS, 0.5ms, 360Hz, Pivot
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
5-6 bin mi5-6 bin tl olsa alınır 12 in TL'ye asla alınmaz ekran paneli 6bit + frc
Yorumun zaten saçma olduğunu anlamıştır herkes ama bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. İnsanlar bu panel bitine gereksiz önem veriyor. Bit ile renk gamını karıştırıyorsunuz. Yüksek bit daha çok renk demek değildir. Daha çok renk tonu demektir. Yani renklerin canlılığı ile pek bir bağlantısı yok. Kaldı ki iyi bir 6+2 FRC ile doğal 8, 8+2 FRC ile doğal 10 arasındaki farkı anlayamazsınız bile.5-6 bin tl olsa alınır 12 in TL'ye asla alınmaz ekran paneli 6bit + frc
Yorumun zaten saçma olduğunu anlamıştır herkes ama bir noktaya dikkat çekmek istiyorum. İnsanlar bu panel bitine gereksiz önem veriyor. Bit ile renk gamını karıştırıyorsunuz. Yüksek bit daha çok renk demek değildir. Daha çok renk tonu demektir. Yani renklerin canlılığı ile pek bir bağlantısı yok. Kaldı ki iyi bir 6+2 FRC ile doğal 8, 8+2 FRC ile doğal 10 arasındaki farkı anlayamazsınız bile.
Spec siteleri bu bilgiyi sıklıkla yanlış girdiği de ayrı bir konu. Mesele 24G4X, 24G2SP gibi monitörlere 6+2 diyor ama aslinda doğal 8.
Ben bu monitörü övmedim bile. Hakim olduğumum bir model değil. Okumamışsın ama neyse...6bit + frc (Rec.2020 %57) Full HD ürüne asla 12 bin tl verilmez
Alıntıyı görüntüle
27-28" 12-15 bin TL'ye 4K 144Hz ürün satılıyor bundan 20 gömlek daha iyi
1 - renk kalitesi daha iyi 8 bit + frc (Rec.2020 %70 üzeri)
2 - yazı kalitesi muhteşem
3 - type c
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Aynı panele sahip 12 bin küsüre satılan cihaz
Alıntıyı görüntüle
Nasıl memnun musun asustan ? Bendede aynısı vargüzel monitör fiyatıda iyi ama imzamdaki asusu aldım bile![]()
memnunum şuanlık. 1 ay oldu dahaNasıl memnun musun asustan ? Bendede aynısı var
Ne alaka ya. 360hz 12000tl monitor bulmuş haporler arıyor.evet kanka frekansım biraz farklı. uymuyor sizin gibi küçük arkadaşlarımıza..