Neler Yeni

Öneri Dell G15 4B200F82C i5-10200H 8GB 256GB SSD 4GB GeForce RTX 3050 Alınır mı?

MdtFyc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Niye yasayasiniz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

E amazon turkiyeden almiyor musunuz
Ya benim babam çok öyle heryerde güvenmiyor istediği hep hepsiburada trendyol gitti gidiyor n11 e bile güvenmiyordu hatta baya bir süre incehesap gibi yerlerin güvenli olduğunu anlatmaya çalıştım birde daha önce hiç amazondan alışveriş yapmadım bir sıkıntı yaşanıyormu yaşadınız mı birde amazonda daha iyi fiyata varmı laptop 12 bin tl civarı

Ayriyetten vergi parası vesayre dahil edilince ürün fiyatı 15kye çıkar mı?

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
normal ürün alır gibi 2 yıllık garantim olur ve yetkili servisine gönderebilirim yani? servispoint hakkında olumsuz yorumlar okumuştum
Ya benim babam çok öyle heryerde güvenmiyor istediği hep hepsiburada trendyol gitti gidiyor n11 e bile güvenmiyordu hatta baya bir süre incehesap gibi yerlerin güvenli olduğunu anlatmaya çalıştım birde daha önce hiç amazondan alışveriş yapmadım bir sıkıntı yaşanıyormu yaşadınız mı birde amazonda daha iyi fiyata varmı laptop 12 bin TL civarı

Ayriyetten vergi parası vesayre dahil edilince ürün fiyatı 15kye çıkar mı?
Hocam normal hepsi burada gibi yerlerden alisveris yapiyorsunuz gibi dusunun bende var gecen cips indirimi gelmisti onu aldim 2 gunde geldi valla konu acabilirsiniz amazon icin daha cok bilen insanlar vardir illa forumda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,109
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom