Neler Yeni

DELL G15 Mİ PREDATOR 300 MÜ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan

Acer olan 12500tl ye alabiliyorum yurt dışından getirilcek akraba ile 1 sene tr garantili oluyor hangi model alınır fiyat farkına değer mi Acer 12000e bile gelebilir.
Dell almanı tavsiye ederim,garanti bakımından çok sağlamlar, arkadaşım laptobuna su dökmüştü ücretsiz parça değişimi yaptılar.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
Dell almanı tavsiye ederim,garanti bakımından çok sağlamlar, arkadaşım laptobuna su dökmüştü ücretsiz parça değişimi yaptılar.
Mesele o değil 2500 3000tl farka değer mi mesele bu

Techno08

80+ Gold

hocam ısınma sorunlu cihaz. Garantisi iyi zaten dell’in ama ısınma sorununu garantiye gönderip de çözemezsin ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Üst laptoplarda Max 250 500tl oluyor galiba geçen sene de öyle oldu 2070 li laptoplarda vs :/
500 TL’de 500 TL’dir bence. Ben olsam beklerdim ama acelen varsa al gitsin hemen ne olacak ki
Ben de laptop alacağım o yüzden çok araştırma yapıyorum, ben dell alırdım,ısınma sorunu derken anlayamadım testlerde gpu ve cpu yu %100 yüke sokarak ikisini de 100 dereceyi bulması biraz anormal fakat alacak kişi aynı anda hem autocad hem corealcad gibi 2 mühendislik programında geçiş yaparak 3 boyutlu tasarım yapmayacaksa o sıcaklıkları görmeyecektir ki ben hem iş hem oyun için bakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de laptop alacağım o yüzden çok araştırma yapıyorum, ben dell alırdım,ısınma sorunu derken anlayamadım testlerde gpu ve cpu yu %100 yüke sokarak ikisini de 100 dereceyi bulması biraz anormal fakat alacak kişi aynı anda hem autocad hem corealcad gibi 2 mühendislik programında geçiş yaparak 3 boyutlu tasarım yapmayacaksa o sıcaklıkları görmeyecektir ki ben hem iş hem oyun için bakıyorum.
Acerın bu modelide muazzam bir ısıtmaya sahip değil.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,367
İsim
Bilal Tepe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acerın bu modelide muazzam bir ısıtmaya sahip değil.
Baktığımda çok iyi dediler acere testlere de baktım sorum şu aradaki 2500 3000tl lik farka değer mi Dell almak

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
G15 serisi 105 dereceye kadar çıkabiliyor. Almanızı önermem.

Top Bottom