Neler Yeni

Yardım Dell G15 Ryzen Edition alınır mı?

tomoeran

80+
Bütçe
14000
Aşağıdaki ram eklemesini yapıp 24 GB ram yaptıktan sonra 1 yada 2 adet 1TB Samsung 970 Evo plus SSD eklemeyi düşünüyorum uzun ömürlü olsun istiyorum sizce yapmalı mıyım? Başka iyi bir seçenek var mı YouTube'da soğutması iyi deniliyor ancak bir videoda olması gerekenden fazla ısınıyor gibi görünüyordu emin olamadım. Bu cihazda sorun yaşayan oldu mu?
IMG_20220414_173538.jpg

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Aşağıdaki ram eklemesini yapıp 24 GB ram yaptıktan sonra 1 yada 2 adet 1TB Samsung 970 Evo plus SSD eklemeyi düşünüyorum uzun ömürlü olsun istiyorum sizce yapmalı mıyım? Başka iyi bir seçenek var mı YouTube'da soğutması iyi deniliyor ancak bir videoda olması gerekenden fazla ısınıyor gibi görünüyordu emin olamadım. Bu cihazda sorun yaşayan oldu mu?
Alıntıyı görüntüle
Ben bunu alırdım.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
İyi değil, ayrıca 24GB RAM'i ne yapacaksınız? Çok gereksiz bana sorarsanız.
@Turabi 'nin attığı laptop'u önerebilirim.

tomoeran

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bunu alırdım.

İyi değil, ayrıca 24GB RAM'i ne yapacaksınız? Çok gereksiz bana sorarsanız.
@Turabi 'nin attığı laptop'u önerebilirim.
şuan 11-12k kadar bütçem var parası tam çıkmıyor tek farkı ekran kartı ki o da önemsiz bir fark seviyesinde ekran kartı rami 6 olsaydı düşünebilirdim önemsediğim şey soğutması ve arıza sıklığı ve arızalandığı vakit firmanın vereceği destek

TİTAN.

80+ Platinum
şuan 11-12k kadar bütçem var parası tam çıkmıyor ve tek farkı ekran kartı ki o da önemsiz bir fark seviyesinde önemsediğim şey soğutması ve arıza sıklığı ve arızalandığı vakit firmanın vereceği destek
Lenovo gayet güzel bir firma belki indirim kovalarsan daha iyiside olabilir bir dk bi araştırma yapıyım

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
şuan 11-12k kadar bütçem var parası tam çıkmıyor ve tek farkı ekran kartı ki o da önemsiz bir fark seviyesinde önemsediğim şey soğutması ve arıza sıklığı ve arızalandığı vakit firmanın vereceği destek
Dell de genel olarak ısı sorunu yaşayanları gördüm ekran kartı farkı önemsiz değil ayrıca.

TİTAN.

80+ Platinum
Lenovo gayet güzel bir firma belki indirim kovalarsan daha iyiside olabilir bir dk bi araştırma yapıyım
Lenovadan daha iyisi yok ilerde ssdye upgrade yaparsın rame upgrade yaparsın ama işlemci ve ekran kartına upgrade yapman zor lenovayo alıp şimdi 8 ram takarsın sonra ilerde daha iyi bir ssd ve daha fazla ram takarsın

tomoeran

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baylar düşündüm taşındım Dell alıcam ancak işlemci ileride yetersiz kalmaz dimi? 1-2k ekleyip Ryzen 7 4800h lı versiyonunu almam mantıklı olur mu değer mi

Top Bottom