Neler Yeni

Yardım Dell G16 4060 Alınır mı ?

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer

Arkadaşlar Cihaz TV adlı youtube kanalında dell g15 ve 15lerin sarsılınca gpu watt limitini 30 a çekitğini ve hiçbir türlü bu laptobun aldırılmaması gerektiğini söylüyorlar. Sizce aynı fiyata HP Omen mı almalıyım yoksa Dell deki bu sorunlara rağmen alınması iyi mi olur ?

Bütçe 30-40 arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
numan
bence Dell alma aga biraz zorlayıp nitro 16 almanı tavsiye ederim harika ekran sıvı metal 140w 4060 ama çıkmazsa HP de üzmez bence

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence Dell alma aga biraz zorlayıp nitro 16 almanı tavsiye ederim harika ekran sıvı metal 140w 4060 ama çıkmazsa HP de üzmez bence
hocam işte beni baya tedirgin etti. Aldırmayın diyorlar youtubeta. Laptop hafif sallanınca wattı 30 watta limitliyomuş

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı

Arkadaşlar Cihaz TV adlı youtube kanalında dell g15 ve 15lerin sarsılınca gpu watt limitini 30 a çekitğini ve hiçbir türlü bu laptobun aldırılmaması gerektiğini söylüyorlar. Sizce aynı fiyata HP Omen mı almalıyım yoksa Dell deki bu sorunlara rağmen alınması iyi mi olur ?

Bütçe 30-40 arası
cihaztv bu laptop işlerine süper hakim trdeki belki de en iyi laptop kanalı alma diyorsa bence de alma

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Utkan Bera Kabasakal

Bütçe 30-40 arası
Monitör aldım. 3 ay yansıma pixel sorunu için mailleştim. Elime 6 tane monitör geçti hepsinde de yansıma pixel vardı. En sonunda üst modeli yolladılar. Bunda da ghosting var

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Yansıma pixeli yanlış söylüyor olabilirim adını. Ekranda ölü pixel gibi olan ama daha açık renkli ve belli açılardan görünen hali

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
evet omeni yeni gördüm omen daha mantıklı olacaktır
Peki hocam m2 ssd slotu olarak ileride upgrade yapsak garanti dışı kalır mı veya slotu var mı, bu konuda nereden yardım alabilirim

Top Bottom