Neler Yeni

Dell G16 Sorunu Lütfen okuyun

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ubeyde KIRICI
Ben dell g16 kullanıyorum. Yaklaşık 1 2 ay oldu. Yaşadığım bir sorun var. Bilgisayarı açtıktan sonra bilinmedik bir şekilde takılıyor. Bu hangi buton bulabilmiş değlim destek lazım yardımcı olur musunuz

Farex

80+ Silver
Buton derken kardeşim anlamadım? Bu sorunu ne sıklıkla ve ne yaparken yaşıyorsun takılıyor dediğin sistem mi kitleniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ubeyde KIRICI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buton derken kardeşim anlamadım? Bu sorunu ne sıklıkla ve ne yaparken yaşıyorsun takılıyor dediğin sistem mi kitleniyor.
Daha bugün yaşamaya başladım. Buton takılıyormuş gibi hissediyorum. Doping hafızadan ders çalışırken bir anda video başlat durdur döngüsüne giriyor masaüstüne dönünce de aynı problem. ve herhangi bir yazım tuşunu kullanımıyorum. ayrıca bazı harflerin üstünde farklı simgeler varya onlara geçiş yapıyor gibi örneğin benim e butonunda euro emojisi var bu problemden sonra e butonuna basınca sadece o emojiyi kullanıyor. sabahtan beri 10 dk aralıkla 3 kere yaşadım şuan bir problem yok gibi ama olucak kesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem kilitlenmiyor sadece klavyeyi kullanamıyorum

Farex

80+ Silver
Daha bugün yaşamaya başladım. Buton takılıyormuş gibi hissediyorum. Doping hafızadan ders çalışırken bir anda video başlat durdur döngüsüne giriyor masaüstüne dönünce de aynı problem. ve herhangi bir yazım tuşunu kullanımıyorum. ayrıca bazı harflerin üstünde farklı simgeler varya onlara geçiş yapıyor gibi örneğin benim e butonunda euro emojisi var bu problemden sonra e butonuna basınca sadece o emojiyi kullanıyor. sabahtan beri 10 dk aralıkla 3 kere yaşadım şuan bir problem yok gibi ama olucak kesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistem kilitlenmiyor sadece klavyeyi kullanamıyorum
şöyle yapalım bana servis etiket numarasını at ben sana ona göre bir sürücü atıcam onu indirip kurup tekrar denemeni isticem supportassist uygulamasında zaten servis etiketi yazıyodur bana onu söyle istersen özelden ilet.

Top Bottom