Neler Yeni

Yardım Dell G2422HS Ghosting Sorunu

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
herkeste öneriyor bu monitörü oysa monitörler ilgili birsürü sorun var sanırım. Ölü piksel çıkti diyende vardı. Bende almayi düşünüyorum kararsız kaldım şimdi başka güzel monitörde yok
Kanka kağıt üstünde iyi ve eğer fps oynamıyorsan alınır ama maalesef 1ms gtg olayı sıkıntı çıktı, ışık sızması var ancak rahatsız etmiyor. Bende ölü piksel çıkmadı bu arada.
Asus falan bakın belki daha iyi bir şeyler bulabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun sendeki cihaza özel olduğunu pek sanmıyorum. Değişim yapsalar bile benzer durumu yaşarsın.
Haklısın, bu yüzden iade isteyeceğim. Başka bir zamanda başka bir monitör belki...

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Hocam eğer sizi rahatsız etmiyorsa problem etmeyin, ben VA panelde bunun alasını yaşadım o yüzden 1ms GtG tercih ettim.

Ne demek dostum, konu açarsan elimden geldiğince yardımcı olurum etiketleyebilirsin.
Kanka kusura bakma rahatsız ediyorum tekrardan, kargo vaktini kaçırınca monitörü tekrar kutudan çıkardım montajını yaptım masaya koydum biraz daha kurcaladım :D Dell'in sitesinde bir driver bir de uygulaması vardı onları kurdum. Sonra tekrar test etmek istedim, bu sefer 1080p 120fps çektim videoyu. Linki vereceğim vaktim varsa bakar mısın bu olay bana çok saçma geldi, response time daha iyi olması gerekirken daha kötü oluyor, hızı düşürünce ghosting azalıyor/düzeliyor gibi? Henüz oyun içi test edemedim.
Bana 1ms gtg den fazla gibi geldi yine de, fikrini merak ediyorum. Senin monitör de 1ms gtg idi sanırım bir video da istesem çok mu olur acaba? Yardımcı olabilirsen sevinirim.

Top Bottom