Neler Yeni

Yardım Dell G2422HS Ghosting Sorunu

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
.
Peki iade edilecek değerdemi
Hocam eğer sizi rahatsız etmiyorsa problem etmeyin, ben VA panelde bunun alasını yaşadım o yüzden 1ms GtG tercih ettim.
Laptopu bağlıyorum, açıkçası 240hz verebilecek donanıma sahip değilim. rtx3050+11400h ile daha ileri gitmek istemedim. Ancak haklısın öyle olsa daha sağlıklı olurdu ve ilerde masaüstüne geçersem daha yüksek hz almak isterim. Yardımın için tekrar teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk ben konuşup iade isteyeceğim, seninki benimkinden bi tık daha az gibi ancak rahatsız ediyorsa iade et. Oyunda fark etmiyorsan takılma bence.
Ne demek dostum, konu açarsan elimden geldiğince yardımcı olurum etiketleyebilirsin.

Furkanozr

80+ Silver
Hocam eğer sizi rahatsız etmiyorsa problem etmeyin, ben VA panelde bunun alasını yaşadım o yüzden 1ms GtG tercih ettim.

Ne demek dostum, konu açarsan elimden geldiğince yardımcı olurum etiketleyebilirsin.
Ben pek farketmiyorum ama 1ms gtg de ghosting çıkınca içim rahat etmedi peki fotoğrafta nasıl duruyor

Ekler

• Screenshot_20221020-142648_Gallery.jpg
    Screenshot_20221020-142648_Gallery.jpg
    1.2 MB · Hit: 69

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet

Hocam iade hakkında şöyle bir madde var: Açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satamayacağımız için monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık vb) buna benzer tüm ürünlerde sadece ürün hiç kullanılmadıysa iade kabul edilmektedir.
Bunu iade etmek için önce rapor mu almam gerekiyor?

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
.
Hocam iade hakkında şöyle bir madde var: Açıp kullanmış olduğunuz ürünleri başka bir müşterimize satamayacağımız için monitör, notebook, işlemci, sarf malzeme, hijyen ürünleri (kulaklık vb) buna benzer tüm ürünlerde sadece ürün hiç kullanılmadıysa iade kabul edilmektedir.
Bunu iade etmek için önce rapor mu almam gerekiyor?
Hocam mağazadan mağazaya değişiyor o durum. İsterseniz arayıp durumunuzu anlatın. Servis raporu isteyebilirler bazı yerler istemeden iade kabul ediyor.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Bu ufo testleri fotoğraf çekince yanıltıcı oluyor. Eğer oyunda rahatsız ediyorsa direk cayma hakkını kullanarak iade edebilirsin.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
.
Ben pek farketmiyorum ama 1ms gtg de ghosting çıkınca içim rahat etmedi peki fotoğrafta nasıl duruyor
Evet ben bunu MPRT sanıyordum, gerçekten 1ms GtG'ymiş. Dediğim olay overshoot büyük ihtimal hocam. Nesne geçerken iz bırakıyor.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Bu ufo testleri fotoğraf çekince yanıltıcı oluyor. Eğer oyunda rahatsız ediyorsa direk cayma hakkını kullanarak iade edebilirsin.
Hocam mağazadan mağazaya değişiyor o durum. İsterseniz arayıp durumunuzu anlatın. Servis raporu isteyebilirler bazı yerler istemeden iade kabul ediyor.
Firmayı aradım, teknik inceleme için taraflarına göndermemi istediler. Monitörü zaten sabah şubeden getirirken perişan olmuştum :( Kutusu büyük insan kavramakta taşımakta zorlanıyor ama yapacak bir şey yok. Yardımlarınız için teşekkürler, süreçte bir değişiklik, sorun vs olursa konuya yazarım veya gerekirse ayrı konu açarım.

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
Firmayı aradım, teknik inceleme için taraflarına göndermemi istediler. Monitörü zaten sabah şubeden getirirken perişan olmuştum :( Kutusu büyük insan kavramakta taşımakta zorlanıyor ama yapacak bir şey yok. Yardımlarınız için teşekkürler, süreçte bir değişiklik, sorun vs olursa konuya yazarım veya gerekirse ayrı konu açarım.
İade etmekde kararlıysanız ürününden memnun kalmadim, diyerek cayma hakkinizi kullanarak iade etseydiniz. umarim garantiye göndermekle uğraştırmazlar.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
.
Umarım yardımcı olurlar hocam, geçmiş olsun. :peepokalp:

Suwariba

80+ Silver
herkeste öneriyor bu monitörü oysa monitörler ilgili birsürü sorun var sanırım. Ölü piksel çıkti diyende vardı. Bende almayi düşünüyorum kararsız kaldım şimdi başka güzel monitörde yok

Furkanozr

80+ Silver
herkeste öneriyor bu monitörü oysa monitörler ilgili birsürü sorun var sanırım. Ölü piksel çıkti diyende vardı. Bende almayi düşünüyorum kararsız kaldım şimdi başka güzel monitörde yok
Ölü pixel çıktı diyen benim 😂 yaw bende kararsız kaldım değişim mi yapsam iademi diye piyasada monitör kalmadı hepsinin fiyatı uçuk

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
İade etmekde kararlıysanız ürününden memnun kalmadim, diyerek cayma hakkinizi kullanarak iade etseydiniz. umarim garantiye göndermekle uğraştırmazlar.
Uğraştırmak isterlerse buyursunlar elimde cayır cayır ghosting yapan videosu var gerekirse tüketici hakem heyetine kadar gider mesele. Bu monitör 1ms gtg değil bariz şekilde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım yardımcı olurlar hocam, geçmiş olsun. :peepokalp:
Sağ ol dostum :)

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,725
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bunun sendeki cihaza özel olduğunu pek sanmıyorum. Değişim yapsalar bile benzer durumu yaşarsın.

Top Bottom