Yardım Dell G2724D Ölü piksel mi

ErenErk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
1000259641.jpg

İndirimden aldığım Dell G2724D monitörün testlerini yaparken sadece kırmızı renkte gördüğüm piksel hatası ölü piksel mi, değişim gerektirir mi, kullandıkça artar mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000259646.jpg

Simdi fark ettim beyazda da var, diğer renklerde bu sorun yok

Dell teknik servisiyle konuştum fakat 1 2 ölü pikselin normal olduğunu söylediler. GamingGen ile konuşacağım simdi, tesekkur ederim
1-2 ölü piksel çıkabilir fiyatına satsınlar o zaman iade almıyorlarsa öyle saçmalık mı olur

1-2 ölü piksel çıkabilir fiyatına satsınlar o zaman iade almıyorlarsa öyle saçmalık mı olur
Bana da saçma geldi, dell bu tür konularda iyi diye duymuştum ama hayal kırıklığına uğrattı

Dell yardımcı olmadı ama sağ olsun gaming.gen.tr yardımcı oldu. Yardımcı oldu dediğim de ilk aradıklarında ölü piksel bulamadıklarını söylediler, benim bulduğum ölü pikseli teknik servis nasil bulamıyor tarzında konuştuktan sonra mail üzerinden ekteki fotoğrafları attım, öyle onaylandı değişim

vallaha ben vatandan lg monitör aldım gayet testini yapıp verdiler adama soruncada 1 tane bile çıksa ürün hatalı diye geri almak zorundalarmış
ki bildiğim kadarıyla öbürlerinede sıçrayabilir yanlış biliyorsam düzeltin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,680
Üyeler
184,666
Son üye
kerim6422
Geri