KTC H27E6 ölü piksel!

saçmalığa bak 6 değilde 4 ölü piksel olsa ekranın ortasında iade almayacaklarmı yani? bu her markanın her ürününde mi geçerli bu iade şartı?
Sanırım bu markanın standartı böyle markadan markaya değişiklik gösteriyor ama garantiye almazlarsa ve THH'ye başvurulursa bir adet ölü pikselin dahi kusurlu mal sayılması lazım.
Ben de aynı modeli almayı düşünüyordum, bu fiyat segmentinde daha iyi panel yok ama çok şikayet okuyunca soğudum.

Sanırım bu markanın standartı böyle markadan markaya değişiklik gösteriyor ama garantiye almazlarsa ve THH'ye başvurulursa bir adet ölü pikselin dahi kusurlu mal sayılması lazım.
Ben de aynı modeli almayı düşünüyordum, bu fiyat segmentinde daha iyi panel yok ama çok şikayet okuyunca soğudum.
Bana kalırsa da tek ölü piksel bile kusurdur ve değişim gerektirir zaten, sonuçta tüketici sıfır ve kusursuz ürün diye alıyor.
Açıkcası monitörün genel hissiyatı baya başarılı, kaliteli. Ölü piksel olayı da her markada var zaten, biraz şans işi; kalite kontrolün daha iyi seviyede yapılması önemli tabii ki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Olfi
saçmalığa bak 6 değilde 4 ölü piksel olsa ekranın ortasında iade almayacaklarmı yani? bu her markanın her ürününde mi geçerli bu iade şartı?
Hocam g65b almıştım ilk geldiğinde en sağ üstlerde bir tane vardı zar zor görünüyordu ben yine de içimde kalmasın diye iade istemiştim yapmışlardı

Geri