KTC H27E6 ölü piksel!

Satriani

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,655
Bugün elime ulaşan KTC H27E6 monitörün farklı yerlerinde 6 tane ölü piksel tespit ettim.
İncehesap ile iletişime geçtiğimde kesin değişim yaparlar değil mi? Aynı monitörde başına gelen oldu mu?

KTC'nin Amerikada'ki sitesine göre ürünlerin defolu sayılabilmesi için en az 5 ölü piksel lazımmış. İncehesapın kesinlike alması gerekir 6 tane ölü piksel mevcutsa.
1767135725516.webp

Ekler

• 1767135620032.webp
    1767135620032.webp
    29 KB · Hit: 11
Bugün elime ulaşan KTC H27E6 monitörün farklı yerlerinde 6 tane ölü piksel tespit ettim.
İncehesap ile iletişime geçtiğimde kesin değişim yaparlar değil mi? Aynı monitörde başına gelen oldu mu?
ilk defa bu adar fazla ölü pixel çıkan gördüm direk iade

ilk defa bu adar fazla ölü pixel çıkan gördüm direk iade
Kargo için bilgilendirme yapıldı, bugün ürünü geri göndereceğim, umarım sıkıntısız olan bi' tane gelir. Çok kenarda köşede tek ölü piksel olsa uğraşmazdım da, fazla olunca keyifsiz oldu. :peepo1:

KTC'nin Amerikada'ki sitesine göre ürünlerin defolu sayılabilmesi için en az 5 ölü piksel lazımmış. İncehesapın kesinlike alması gerekir 6 tane ölü piksel mevcutsa.
Alıntıyı görüntüle
saçmalığa bak 6 değilde 4 ölü piksel olsa ekranın ortasında iade almayacaklarmı yani? bu her markanın her ürününde mi geçerli bu iade şartı?

5in üstünü genelde alıyorlar büyük ihtimalle alırlar
Test edip gönderme imkanı olsa çok daha iyi olacak, bu tip şeylerle uğraşmak can sıkıcı gerçekten.
Bugün sistem kuracaktım ama bu yüzden olmadı...

Test edip gönderme imkanı olsa çok daha iyi olacak, bu tip şeylerle uğraşmak can sıkıcı gerçekten.
Bugün sistem kuracaktım ama bu yüzden olmadı...
işte bu yüzden hep söylerim hocam arada çok fark yoksa gidip mağazadan kendiniz test edip alın diye simdi iade süreci yeni ürün gelmesi falan 10 günü bulur sanırım en kötü boş yere zaman kaybı.

Aoc 1 tane bileolsa hemen değişim yapıyor ölü piksel garantili bildiğim tek marka 💪

işte bu yüzden hep söylerim hocam arada çok fark yoksa gidip mağazadan kendiniz test edip alın diye simdi iade süreci yeni ürün gelmesi falan 10 günü bulur sanırım en kötü boş yere zaman kaybı.
Kesinlikle en mantıklısı o ama maalesef hem model olarak mağaza satışı var mıydı araştırmadım, hem de genel olarak mağazalar ekstra pahalı oluyor. Zaman çok mühim değil de, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem açıkcası. Teknolojik üründe bu tip sıkıntılar insanın keyfini kaçırıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aoc 1 tane bileolsa hemen değişim yapıyor ölü piksel garantili bildiğim tek marka 💪
Aslında ben de Amazon'dan AOC alacaktım, bu aletin teknik özellikleri daha iyi diye tercih ettim. Monitör gayet de güzel aslında, tasarımı ve hissiyatı kaliteli, sadece bu mevzu sorun oldu.

6 tane ölü piksel nasıl çıkabiliyor.Bugüne kadar 4 tane monitör aldım hiçbirinde ölü piksel çıkmadı.Kalite kontrol yapmıyolar herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,266
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri