ilk defa bu adar fazla ölü pixel çıkan gördüm direk iadeBugün elime ulaşan KTC H27E6 monitörün farklı yerlerinde 6 tane ölü piksel tespit ettim.
İncehesap ile iletişime geçtiğimde kesin değişim yaparlar değil mi? Aynı monitörde başına gelen oldu mu?
Evet ben de öyle biliyorum, geri dönüş yaptılar zaten; bakalım süreç ne olacak.KTC'nin Amerikada'ki sitesine göre ürünlerin defolu sayılabilmesi için en az 5 ölü piksel lazımmış. İncehesapın kesinlike alması gerekir 6 tane ölü piksel mevcutsa.
Alıntıyı görüntüle
Kargo için bilgilendirme yapıldı, bugün ürünü geri göndereceğim, umarım sıkıntısız olan bi' tane gelir. Çok kenarda köşede tek ölü piksel olsa uğraşmazdım da, fazla olunca keyifsiz oldu.ilk defa bu adar fazla ölü pixel çıkan gördüm direk iade
saçmalığa bak 6 değilde 4 ölü piksel olsa ekranın ortasında iade almayacaklarmı yani? bu her markanın her ürününde mi geçerli bu iade şartı?KTC'nin Amerikada'ki sitesine göre ürünlerin defolu sayılabilmesi için en az 5 ölü piksel lazımmış. İncehesapın kesinlike alması gerekir 6 tane ölü piksel mevcutsa.
Alıntıyı görüntüle
Test edip gönderme imkanı olsa çok daha iyi olacak, bu tip şeylerle uğraşmak can sıkıcı gerçekten.5in üstünü genelde alıyorlar büyük ihtimalle alırlar
işte bu yüzden hep söylerim hocam arada çok fark yoksa gidip mağazadan kendiniz test edip alın diye simdi iade süreci yeni ürün gelmesi falan 10 günü bulur sanırım en kötü boş yere zaman kaybı.Test edip gönderme imkanı olsa çok daha iyi olacak, bu tip şeylerle uğraşmak can sıkıcı gerçekten.
Bugün sistem kuracaktım ama bu yüzden olmadı...
Kesinlikle en mantıklısı o ama maalesef hem model olarak mağaza satışı var mıydı araştırmadım, hem de genel olarak mağazalar ekstra pahalı oluyor. Zaman çok mühim değil de, tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem açıkcası. Teknolojik üründe bu tip sıkıntılar insanın keyfini kaçırıyor.işte bu yüzden hep söylerim hocam arada çok fark yoksa gidip mağazadan kendiniz test edip alın diye simdi iade süreci yeni ürün gelmesi falan 10 günü bulur sanırım en kötü boş yere zaman kaybı.
Aslında ben de Amazon'dan AOC alacaktım, bu aletin teknik özellikleri daha iyi diye tercih ettim. Monitör gayet de güzel aslında, tasarımı ve hissiyatı kaliteli, sadece bu mevzu sorun oldu.Aoc 1 tane bileolsa hemen değişim yapıyor ölü piksel garantili bildiğim tek marka![]()