Harvey Specter
80+
Dahası
Bu iki monitör arasında hangisini tavsiye edersiniz? Veya, 4K monitör olarak başka bir model tavsiye eder misiniz?
Ülkemizde maalesef çoğu 4K model stokta yok.
Samsung hem 28” (Valorant oynuyorum bazen, 32” büyük gelir diye çekiniyorum) hem gözüme daha şık geliyor.
Ancak aralarında parlaklık farkı var, Dell ekranı daha parlak. Bilemedim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ülkemizde maalesef çoğu 4K model stokta yok.
Samsung hem 28” (Valorant oynuyorum bazen, 32” büyük gelir diye çekiniyorum) hem gözüme daha şık geliyor.
Ancak aralarında parlaklık farkı var, Dell ekranı daha parlak. Bilemedim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
SAMSUNG 28" LS28BG702EPXUF 1Ms 144Hz UHD HDR400 G-Sync Smart Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAMSUNG 28" LS28BG702EPXUF 1Ms 144Hz UHD HDR400 G-Sync Smart Oyun Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Dell G3223Q 32 inç 144Hz 1ms 4K UHD FreeSync Premium Pro Fast IPS HDR600 Gaming Monitör
VESA DisplayHDR 600 ve DCI-P3 %95 geniş renk yelpazesi ile oyunculara canlı ve gerçekçi grafikler sunar.
www.gaming.gen.tr