Dell G5 15 SE donma problemi

Deevrim

80+
Reaksiyon skoru
3
1 hafta önce hepsiburada üzerinden aldım. Pcyi kullanırken arada sırada birkaç saniyelik donma yaşıyorum oyunda olması falan farketmiyo sadece spotifydan müzik dinlerken bile donuyor bide oyunlara girdiğimde harici ekran kartında değil dahili ekran kartından açıyor radeon ayarlarından falan uğraştım düzeltemedim garfik ayarlarından yüksek performans ayarlayarak giriyorum. Bu o kadar dert değil ama donma problemi beni tedirgin ediyor güncellemeleri falan yaparken bişeyi yanlış yapmış olabilirmiyim bilmiyorum. @Abdullah Hacıgül sizde böyle problemler olmadı sanırım, yardım edebilirmisiniz.

CrystalDiskInfo'da ne gözüküyor?
o uygulamayı kullanmadım nasıl kullanacağımı bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CrystalDiskInfo'da ne gözüküyor?
1604321274426.png

Şu linkten indirebilirsin.
Açılınca birkaç seçenek soracak. Oradan "Small FFTs" olanı seçiniz.
Bu test bilgisayarı çok yorar. 10 dakika çalışsın ondan sonra kapatabilirsiniz. Kapatınca şuraya giderse:
Alıntıyı görüntüle
Sağ tıklayıp "Stop" deyiniz. Testte herhangi bir hata gözükürse bilgi veriniz.
cpu boost sınırlandırma yapmıştım fazla ısınmaması için bu testi etkilermi ayrıca bu sorun boost sınırlandırma yapmadan öncede oluyodu

Bu test bilgisayarı çok yorar. 10 dakika çalışsın ondan sonra kapatabilirsiniz. Kapatınca şuraya giderse:
Alıntıyı görüntüle
1604323072746.png
sanırım şuan test yapıyo bi fikrim yok

Alıntıyı görüntüle
1604323072746.png
sanırım şuan test yapıyo bi fikrim yok

cpu boost sınırlandırma yapmıştım fazla ısınmaması için bu testi etkilermi ayrıca bu sorun boost sınırlandırma yapmadan öncede oluyodu

Alıntıyı görüntüle sanırım şuan test yapıyo bi fikrim yok

Alıntıyı görüntüle sanırım şuan test yapıyo bi fikrim yok
Tamam test yapıyor o.

1 hafta önce hepsiburada üzerinden aldım. Pcyi kullanırken arada sırada birkaç saniyelik donma yaşıyorum oyunda olması falan farketmiyo sadece spotifydan müzik dinlerken bile donuyor bide oyunlara girdiğimde harici ekran kartında değil dahili ekran kartından açıyor radeon ayarlarından falan uğraştım düzeltemedim garfik ayarlarından yüksek performans ayarlayarak giriyorum. Bu o kadar dert değil ama donma problemi beni tedirgin ediyor güncellemeleri falan yaparken bişeyi yanlış yapmış olabilirmiyim bilmiyorum. @Abdullah Hacıgül sizde böyle problemler olmadı sanırım, yardım edebilirmisiniz.
@crazyreign

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,129
Üyeler
186,851
Son üye
eyyometo
Geri