Merhaba arkadaşlar, Dell G5 5505 SE genellikle Control oynarken turbo fan açıkken 90 derecelere çıkıyor ssd ise 85 lere kadar geliyor oynamaya devam edince whea uncorrectable error koduyla mavi ekran veriyor.
bakımı yapıldımı yakın zamandaMerhaba arkadaşlar, Dell G5 5505 SE genellikle Control oynarken turbo fan açıkken 90 derecelere çıkıyor ssd ise 85 lere kadar geliyor oynamaya devam edince whea uncorrectable error koduyla mavi ekran veriyor.
evet temizlik ve termal macun değişiminden bahsediyorum eğer kullanılan termal macun kalitesiz ise daha 6 ay olmadan özelliğini yitiriyor bi termal macun değişimi ve temizlik yapın veya yaptırınBakımdan kastınız temizlik olarak mı? Toz, pislik hiçbir şey yok alalı 10 ay oldu.
eklemek istiyorum termal macun ve temizlik 6 ayda bir en geç senede 1 yapılmak zorundaBakımdan kastınız temizlik olarak mı? Toz, pislik hiçbir şey yok alalı 10 ay oldu.
Servise mi yollamalıyım ? Ve ssd fazla ısınıyor, sanırım değişim dışında yapılacak bir şey yok gibi .evet temizlik ve termal macun değişiminden bahsediyorum eğer kullanılan termal macun kalitesiz ise daha 6 ay olmadan özelliğini yitiriyor bi termal macun değişimi ve temizlik yapın veya yaptırın
Mesaj otomatik birleştirildi:
eklemek istiyorum termal macun ve temizlik 6 ayda bir en geç senede 1 yapılmak zorunda
garantili ise siz el sürmeyin ısınıyor bilgisayar diyip garantiye yollayın hallederler sanırım ama dell markası servisi hakkında pek bilgim yok monster olsa zaten ömür boyu bakım garantisi veriyorlar 6 ayda bir gönderip temizletiyosunServise mi yollamalıyım ? Ve ssd fazla ısınıyor, sanırım değişim dışında yapılacak bir şey yok gibi .
İçini bir kere açmıştım sorun teşkil etmez sanırım.garantili ise siz el sürmeyin ısınıyor bilgisayar diyip garantiye yollayın hallederler sanırım ama dell markası servisi hakkında pek bilgim yok monster olsa zaten ömür boyu bakım garantisi veriyorlar 6 ayda bir gönderip temizletiyosun