- Bütçe
- 40000
Şikayet var üzerinden bu site ile ilgili bayağı çözülen ve çözülmeyen şikayet gördüm. Hepsiburada da ki satıcı ile ilgili de yorumlar iyi idi. Değişimde de sorun çıkarmıyormuş ölü piksel vs olduğunda. Herkes memnun olduğu için oradan sipariş verdim. İnşallah sorunsuz gelir. 1000 tlden dolayı rezil olmak istemem. Teşekkürler bilgi için knk.Dell YouTube de incelemesi var sıcaklık değerleri mükemmel cihaz ben olsam Dell alırdım
Daha uygun buradaDell Gaming G15 5530 G155530013U Intel Core I7-13650HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4060 8GB 140W 15.6 Inç Full HD Ubuntu Gaming Laptop - Laptop.Com.TR
Kim olursanız olun veya neyle uğraşıyor olursanız olun, kendi tarzınızda oynayın. Liderlik tablolarının zirvesine çıkarken modern, retro tarza bir dizüstüwww.laptop.com.tr
Nasıl memnun musun bi sıkıntı çıkardı mıŞikayet var üzerinden bu site ile ilgili bayağı çözülen ve çözülmeyen şikayet gördüm. Hepsiburada da ki satıcı ile ilgili de yorumlar iyi idi. Değişimde de sorun çıkarmıyormuş ölü piksel vs olduğunda. Herkes memnun olduğu için oradan sipariş verdim. İnşallah sorunsuz gelir. 1000 tlden dolayı rezil olmak istemem. Teşekkürler bilgi için knk.
Dell G15 serisinde kronik sorunlar var G16 da da öyle.Nasıl memnun musun bi sıkıntı çıkardı mı
Bende almayı düşünüyorum ama ikilemde kaldım
KArdeşim bak kullanmadığın cihazlar hakkında yorum yapma bilmeden de konuşma o senin söylediğin 12. nesil ve altı için geçerli 13. nesil ve sonrasında hepsinden düzeldi ki ben kullanıyorum zaten.Dell G15 serisinde kronik sorunlar var G16 da da öyle.
adaptörün kablo kısmını atarmısın R23 testlerini atarmısın.KArdeşim bak kullanmadığın cihazlar hakkında yorum yapma bilmeden de konuşma o senin söylediğin 12. nesil ve altı için geçerli 13. nesil ve sonrasında hepsinden düzeldi ki ben kullanıyorum zaten.
KArdeşim bak kullanmadığın cihazlar hakkında yorum yapma bilmeden de konuşma o senin söylediğin 12. nesil ve altı için geçerli 13. nesil ve sonrasında hepsinden düzeldi ki ben kullanıyorum zaten.
Kardeşim attığın konu 2022 yani 13. nesil daha satışı yoktu. Yine cahilliğini vurmadım ama bekle r23 testini atayım sana güzel kardeşim yüzün gönlün açılsın.adaptörün kablo kısmını atarmısın R23 testlerini atarmısın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dell G15 5*** serisi alınmamalı ve önerilmemeli!
Hocam bende laptopumu satıp laptop almayı düşünüyorum baktım falan 14K civarı Dell G15 5515 fena değil gibi duruyor sıcaklık testlerine özellikle baktım bir sorun yok gibi bilgisayar işi ağır şans bence ama konunun tamamını okumadım atın formatı hocam İngilizce ya da Türkçe siz seçin kurun dili...www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
Tonca şikayet var göz göre göre önerilmemeli.
ve bu bilgisayar ters mi? nerde bunun fanı bakır borusu ters mi lehimlemişler?
Dell G16 nında arda kalır yanı yok mavi ekran ve yazılımsal problemler.
adaptörün kablo kısmını atarmısın R23 testlerini atarmısın.
Dell G15 5*** serisi alınmamalı ve önerilmemeli!
Hocam bende laptopumu satıp laptop almayı düşünüyorum baktım falan 14K civarı Dell G15 5515 fena değil gibi duruyor sıcaklık testlerine özellikle baktım bir sorun yok gibi bilgisayar işi ağır şans bence ama konunun tamamını okumadım atın formatı hocam İngilizce ya da Türkçe siz seçin kurun dili...www.technopat.netMesaj otomatik birleştirildi:
Tonca şikayet var göz göre göre önerilmemeli.
ve bu bilgisayar ters mi? nerde bunun fanı bakır borusu ters mi lehimlemişler?
Dell G16 nında arda kalır yanı yok mavi ekran ve yazılımsal problemler.
sağlam fark yemiş haberin olsun.Kardeşim attığın konu 2022 yani 13. nesil daha satışı yoktu. Yine cahilliğini vurmadım ama bekle r23 testini atayım sana güzel kardeşim yüzün gönlün açılsın.
Alıntıyı görüntüle
Bana i5-13450hx kullanan cihazların test sonucunu atsana güzel kardeşim farkı yemişmiyim yememişmiyim anlayalım.sağlam fark yemiş haberin olsun.
bana cahil deyip bu sonuca normal dersen yani..
Bana i5-13450hx kullanan cihazların test sonucunu atsana güzel kardeşim farkı yemişmiyim yememişmiyim anlayalım.
Kardeşim o test doğru değil dikkatini çekerim soket tipi lga 1700 diyor ? laptop işlemcileri bga dır ayrıca başka sitelerde sonucu yazmakta bak dur sen yorulma ben atayım kim cahilmiş görelim.ters lehim bu cihazlar hiç yanaşmayın derim.
internete yaz gene bulursun.
atmayacağım bu sefer yeter yaz kendin bul.