Neler Yeni

Dell Gaming G15 5530 Mu? Acer Nitro 16 Mı?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
https://laptopmedia.com/processor/intel-core-i5-13450hx/ buradan da bakabilirsiniz arkadaşlar ufacık araştırma ile bulursunuz sonuçları yeni çıkmış bir işlemci olmadığı sürece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim o test doğru değil dikkatini çekerim soket tipi lga 1700 diyor ? laptop işlemcileri bga dır ayrıca başka sitelerde sonucu yazmakta bak dur sen yorulma ben atayım kim cahilmiş görelim.

Kardeşim o test doğru değil dikkatini çekerim soket tipi lga 1700 diyor ? laptop işlemcileri bga dır ayrıca başka sitelerde sonucu yazmakta bak dur sen yorulma ben atayım kim cahilmiş görelim.
kardeşim senin işlemcin 13450hx

dikkat edin şu testlere bakarken.

bak attığın test i5 13450hx e ait fakat test sonucu olarak karşılaştırdığın işlemci i5 13420H a ait.

@Senerr her cinsden insan bizi bulmayı başarıyor.

Ekler

• resim_2024-06-13_222657064.png
    resim_2024-06-13_222657064.png
    154 KB · Hit: 24

Farex

80+ Silver
https://laptopmedia.com/processor/intel-core-i5-13450hx/ buradan da bakabilirsiniz arkadaşlar ufacık araştırma ile bulursunuz sonuçları yeni çıkmış bir işlemci olmadığı sürece.

kardeşim senin işlemcin 13450hx

dikkat edin şu testlere bakarken.

bak attığın test i5 13450hx e ait fakat test sonucu olarak karşılaştırdığın işlemci i5 13420H a ait.

@Senerr her cinsden insan bizi bulmayı başarıyor.
Bak arkadaşını da etiketlemiş :D kardeşim benim cihazım 1 senelik ve hala bakımını yaptırmadım. Hani 6 ayda bir en kötü 1 ayda bir bakım gerekiyor bunlara falan ya hiç o yönde düşündün mü havanın sıcaklığını saymadım bile yazık kafana ne diyim tamam siz çok biliyorsunuz.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bak arkadaşını da etiketlemiş :D kardeşim benim cihazım 1 senelik ve hala bakımını yaptırmadım. Hani 6 ayda bir en kötü 1 ayda bir bakım gerekiyor bunlara falan ya hiç o yönde düşündün mü havanın sıcaklığını saymadım bile yazık kafana ne diyim tamam siz çok biliyorsunuz.
Kardeşim daha sonuç bakmayı bilmiyorsun konuşuyorsun ya.

Empati yapayim diyorum da vicdan bırakmıyorsunuz insanda.

Ve de 1 yılda 1 en kötü dedim her ay yaparsan macuna para yetmez.

senin cihazının testini buldum gene fark yiyor 14 bin puan alıyor anlayacağın hayla dandik sen gülme emojisi atmaya devam et rezil edeceğin kadar ettin kendini.

Son düzenleme:
Top Bottom