Neler Yeni

dell inspion 15 -3567 laptopum ani fps düşüşü yaşıyor ve hoparlörden cızırtı geliyor kulaklıkta da aynı şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Can Çötür
Allah'ını seven şu konuya bir çözüm bulsun daha önce hiç darbe falan da almadı tüm driverler güncel

rcpdkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Recep
Kardeşim kısa devre olabilir ani güç kesiliyor gibime geliyor.

FezA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Demir MESUTGİL
servise göndermeyi denedin mi?

cnut

80+ Bronze
Böyle başlık ve böyle bir bilgi vererek kimse sana yardımcı olamaz.Öncelikle doğru bir başlık yazman lazım misal : "Monster abra a5 v15.2 laptopımda ani fps düşüşü ve ses aygıtlarından cızırtı geliyor" diye bir başlık yazarsan daha sağlıklı olacaktır.Metin kısmına ise sorunun hangi durumlarda kaynaklandığını ve sistemin özelliklerini yazarsan daha iyi olacaktır.

rcpdkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Recep
Hoparlör şarj girişine yakınsa şarj girişinden olabilir.

FezA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Demir MESUTGİL
Zaten bilgisayarın monster sa adamlar yine de sana yardım edecektir müşteri hizmetlerini ara sor

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Can Çötür
Böyle başlık ve böyle bir bilgi vererek kimse sana yardımcı olamaz.Öncelikle doğru bir başlık yazman lazım misal : "Monster abra a5 v15.2 laptopımda ani fps düşüşü ve ses aygıtlarından cızırtı geliyor" diye bir başlık yazarsan daha sağlıklı olacaktır.Metin kısmına ise sorunun hangi durumlarda kaynaklandığını ve sistemin özelliklerini yazarsan daha iyi olacaktır.
sistemim intei i-5 7200 u işlemcili 4 gb ram 2 gb ekran kartı gta 5 oynuyodum kasmadan ama artık zulada bile ani fps düşüşünden dolayı kasıyor

cnut

80+ Bronze
sistemim intei i-5 7200 u işlemcili 4 gb ram 2 gb ekran kartı gta 5 oynuyodum kasmadan ama artık zulada bile ani fps düşüşünden dolayı kasıyor
sorunun kaynağı RAM dostum. Günümüzde artık 8GB zar zor yetiyor sen 4GB RAM ile idare etmeye çalışıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Can Çötür
sorunun kaynağı RAM dostum. Günümüzde artık 8GB zar zor yetiyor sen 4GB RAM ile idare etmeye çalışıyorsun.
zula en düşük grafiklerde de kasmaz heralde intel i5 işlemciden bahsediyoruz burda

Top Bottom