bruhmrxcdf
80+
Merhaba bu laptop alınır mı ? Yabancı bir kanalda incelemesini izledim işlemci 105 dereceleri görmüş sizce bu abartı mı ?
Pahalı bence ısınma olayı dogru dell ile ilgili hemen hemen her videoda ısı derecesı yüksek cıkıyorMerhaba bu laptop alınır mı ? Yabancı bir kanalda incelemesini izledim işlemci 105 dereceleri görmüş sizce bu abartı mı ?
Peki bu laptop bedava olsa vb alınır mı ?Pahalı bence ısınma olayı dogru dell ile ilgili hemen hemen her videoda ısı derecesı yüksek cıkıyor
Bedava malı kim almaz Genel olarak ızgaraları alt kısımda iyi bir laptop sogutucusu ile sıcaklık degerleri 90 lara kadar gerileyebilir.Peki bu laptop bedava olsa vb alınır mı ?
Soru mu o herkes alırPeki bu laptop bedava olsa vb alınır mı ?
Kanka videoyu atarmısın ben bundan alicagim daMerhaba bu laptop alınır mı ? Yabancı bir kanalda incelemesini izledim işlemci 105 dereceleri görmüş sizce bu abartı mı ?
İnternetten izlediğim tüm videolarda 85 derece Max 70 derece ortalama gözüküyorMerhaba bu laptop alınır mı ? Yabancı bir kanalda incelemesini izledim işlemci 105 dereceleri görmüş sizce bu abartı mı ?