- Reaksiyon skoru
- 1,150
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ppden anladık hocamÇok iyi fiyat alınır.
9070xt takmayı düşünüyorum buna
Ppden anladık hocamÇok iyi fiyat alınır.
4 tane 12v kanalı olması biraz düşündürdü tam bakmam gerek akşam bakayım .Çok iyi fiyat alınır.
FSP Raider 2 750W satıp almaya değer mi
Aslında güç olarak bana yeterli bu PSU
Tierlist mi neydi orada var mı bu marka
yok ama olmasıda gerekmez listeyi hazırlayan kişi her markanın ürününe bu listede yer veremez ama psu'larda her zaman derim detaylı bir incelemesinin olması gerekir iç bileşen kalitesi, hangi malzeme hangi komponentler kullanılmış vs. özellikle psu'da detaylı incelemesi yoksa o üründen uzak dururum 2x2=4 eder,
sadece fiyatına, verebildiği güce, 80 plus sertifikasına güvenip ürün almayın, psu sistem için çok kritik bir parça sistemin en önemli bileşeni kalitesiz psu tüm sistemi mahveder.
Sen gidip gamepower alabilirsinbence bu marka saatli bomba![]()
Bir arkadaş saatli bomba yazmışDelta'yı yeni nesil bilmez. Bir psu da Delta yazıyor ise gözün kapalı al. Bozabilen olursa bana getirsin.
o inceleme 2014 yılında yapılmış dostum aradan 11 yıl geçmiş aynı platform mu kullanılıyor o bile belli değil büyük ihtimalle revize olmuştur (psu üreten bir firmaysa ben ilk defa duydum bilmiyorum) 11 yıllık platformu kullanmaz kullanmamalı zaten, kaldı ki bu süre zarfında ATX standartları da değişti revizeler oldu yeni versiyonlara geçildi vs.Önceki mesajlarda verdiğim antec modelinin birebir aynı yalnızca marka farklı. Onla ilgili daha net bilgiler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen gidip gamepower alabilirsin![]()
Geçen ay PSU arayışında iken delta 1000 e denk gelmiştim 5kya 850lik bir iki düzgün model vardı delta 1k yi arastirirken 1200 enermaxi görmüştüm delta defteri kapandı mecburi ama kullananlar vb varsa yorumlasin belki ilerde ihtiyaç olduğunda bakarım
Enermax mı aldınGeçen ay PSU arayışında iken delta 1000 e denk gelmiştim 5kya 850lik bir iki düzgün model vardı delta 1k yi arastirirken 1200 enermaxi görmüştüm delta defteri kapandı mecburi ama kullananlar vb varsa yorumlasin belki ilerde ihtiyaç olduğunda bakarım
9070xt de nitro plus ve taichi hariç atx 3.1 olmasa da bir sonraki nesilde tüm gpu lar olacağı için bu bütçelerde 850w 1000w iyi yeni modeller daha mantıklı bence.Ppden anladık hocam
9070xt takmayı düşünüyorum buna
9070xt ile enermax dfx1200 kullanıyorum 5kya gelmişti o da konusunu açmıştımBaya araştırdım kötü yorum yapan görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Enermax mı aldın
High powera güvenmiyorum ve modüler bile değil. Raijintejk 850w sınırda kalıyor 9070xt9070xt de nitro plus ve taichi hariç atx 3.1 olmasa da bir sonraki nesilde tüm gpu lar olacağı için bu bütçelerde 850w 1000w iyi yeni modeller daha mantıklı bence.
![]()
High Power Performance ATX 3.1 1000W 80+ GOLD PCIe 5.1 ATX Güç Kaynağı (HP1-S21000GD-F12S) | Teknobiyotik
Connectors 20+4PIN (Flat) 1 CPU 4+4PIN (Flat) 2 PCI-E 6PIN(Flat ) 4 SATA(Flat ) 6 Gen5-600W 1 HDD(Flat) 3 Item Name PG-1000FS Model Number HP1-S21000GD-F12S Dimension (W / H / D)cm 15x14x8.6 Fan Size 12cm +12V Rail 1 Rail Efficiency Gold Efficiency PFC...www.teknobiyotik.com