🔥İndirim Delta 1300W 80+ Platinum Güç Kaynağı 5499₺

FSP Raider 2 750W satıp almaya değer mi

Aslında güç olarak bana yeterli bu PSU

Tierlist mi neydi orada var mı bu marka

yok ama olmasıda gerekmez listeyi hazırlayan kişi her markanın ürününe bu listede yer veremez ama psu'larda her zaman derim detaylı bir incelemesinin olması gerekir iç bileşen kalitesi, hangi malzeme hangi komponentler kullanılmış vs. özellikle psu'da detaylı incelemesi yoksa o üründen uzak dururum 2x2=4 eder,

sadece fiyatına, verebildiği güce, 80 plus sertifikasına güvenip ürün almayın, psu sistem için çok kritik bir parça sistemin en önemli bileşeni kalitesiz psu tüm sistemi mahveder.

Son düzenleme:

yok ama olmasıda gerekmez listeyi hazırlayan kişi her markanın ürününe bu listede yer veremez ama psu'larda her zaman derim detaylı bir incelemesinin olması gerekir iç bileşen kalitesi, hangi malzeme hangi komponentler kullanılmış vs. özellikle psu'da detaylı incelemesi yoksa o üründen uzak dururum 2x2=4 eder,

sadece fiyatına, verebildiği güce, 80 plus sertifikasına güvenip ürün almayın, psu sistem için çok kritik bir parça sistemin en önemli bileşeni kalitesiz psu tüm sistemi mahveder.

Önceki mesajlarda verdiğim antec modelinin birebir aynı yalnızca marka farklı. Onla ilgili daha net bilgiler var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence bu marka saatli bomba :)
Sen gidip gamepower alabilirsin :)

Önceki mesajlarda verdiğim antec modelinin birebir aynı yalnızca marka farklı. Onla ilgili daha net bilgiler var

Sen gidip gamepower alabilirsin :)
o inceleme 2014 yılında yapılmış dostum aradan 11 yıl geçmiş aynı platform mu kullanılıyor o bile belli değil büyük ihtimalle revize olmuştur (psu üreten bir firmaysa ben ilk defa duydum bilmiyorum) 11 yıllık platformu kullanmaz kullanmamalı zaten, kaldı ki bu süre zarfında ATX standartları da değişti revizeler oldu yeni versiyonlara geçildi vs.

yani büyük risk ben tercih etmem alana da mani olmam kişinin kendi tercihidir

günümüzde psu alacaksanız en yeni ATX standartlarını desteklemeli güncel donanımlarda bu standartlara göre üretiliyor artık,
cybenetics ekibinin testleri de varsa tadından yenmez çünkü üretici gerçekten doğrumu söylüyor yalan mı şak diye çıkartıyorlar inceleme raporunda, en azından kafan rahat oluyor alıp almama konusunda

Yine diyorum yine yazacağım Psu bir sistemin en önemli bileşeni her şeyden kısın ama PSU'dan kısmayın en kalitelisini alın çünkü kalitesiz psu en ufak bir güç kararsızlığında dengesizliğinde kendi ile birlikte sistemi de götürür bye bye dersiniz.

Geçen ay PSU arayışında iken delta 1000 e denk gelmiştim 5kya 850lik bir iki düzgün model vardı delta 1k yi arastirirken 1200 enermaxi görmüştüm delta defteri kapandı mecburi ama kullananlar vb varsa yorumlasin belki ilerde ihtiyaç olduğunda bakarım

Geçen ay PSU arayışında iken delta 1000 e denk gelmiştim 5kya 850lik bir iki düzgün model vardı delta 1k yi arastirirken 1200 enermaxi görmüştüm delta defteri kapandı mecburi ama kullananlar vb varsa yorumlasin belki ilerde ihtiyaç olduğunda bakarım

Baya araştırdım kötü yorum yapan görmedim

Enermax mı aldın

Ppden anladık hocam :D

9070xt takmayı düşünüyorum buna
9070xt de nitro plus ve taichi hariç atx 3.1 olmasa da bir sonraki nesilde tüm gpu lar olacağı için bu bütçelerde 850w 1000w iyi yeni modeller daha mantıklı bence.

9070xt de nitro plus ve taichi hariç atx 3.1 olmasa da bir sonraki nesilde tüm gpu lar olacağı için bu bütçelerde 850w 1000w iyi yeni modeller daha mantıklı bence.
High powera güvenmiyorum ve modüler bile değil. Raijintejk 850w sınırda kalıyor 9070xt

Geri