🔥İndirim Delta GPS-750FB Platinum PSU 2.940 TL

Ryzen 7500f ve 3080ti ile kullanılır mı

arkadaşlar aralık ayındaki indirimlerden almıştım bu güç kaynağını oyunlarda reset problemi vardı bilginiz olsun.

Sistem ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5070 7500f ise imzasındaki imkansız
imzamdaki sistem arkadaşlar 4 aydır bu sorunu yaşıyordum ne yaptıysak çözemedik, alt tab yapınca, oyundayken oyunu kapatınca reset atıyordu hep ne zaman olacağı pek belli olmuyordu bazen video izlerken bile reset atıyordu rm850e aldım 2 gündür hiç reset atmadı bundan sonra adını bilmediğim güç kaynağı beleş olsa takmam

imzamdaki sistem arkadaşlar 4 aydır bu sorunu yaşıyordum ne yaptıysak çözemedik, alt tab yapınca, oyundayken oyunu kapatınca reset atıyordu hep ne zaman olacağı pek belli olmuyordu bazen video izlerken bile reset atıyordu rm850e aldım 2 gündür hiç reset atmadı bundan sonra adını bilmediğim güç kaynağı beleş olsa takmam
Adını bilmediğin güç kaynağı , oynadıgın oyunların sunucularını besliyor. Fanboyluk yapacagına garantiye gönderseydin ya da satıcı ile iletişime geçseydin.

Adını bilmediğin güç kaynakları , oynadıgın oyunların sunucularını besliyor. Fanboyluk yapacagına garantiye gönderseydin ya da satıcı ile iletişime geçseydin.
mal asosyal ağzıyla konuşmaya gerek yok, bilip bilmeden konuşmaya hiç gerek yok, garantiye gönderdim güç kaynağını sorunu yok deyip geri gönderdiler.

mal asosyal ağzıyla konuşmaya gerek yok, bilip bilmeden konuşmaya hiç gerek yok, garantiye gönderdim güç kaynağını sorunu yok deyip geri gönderdiler.
Birazcık araştırsan delta güç kaynaklarının nerelerde kullanıldığını görürdün. Ya montajın yanlış ya soketini oturtamadın. 15 yıldır delta psu kullanıyorum sunucularda , bilgisayarlarda hiç bir problem yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,286
Üyeler
192,672
Son üye
Helza
Geri