damn2u
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,442
Yeter. 6900 XT bazen aşırı fazla güç çekiyor ama bu PSU dayanır.Dostlar 6900xt için yeter mi sizce bu
Fazlasıyla yeter.6900xt için yeter mi sizce bu
Aşırı yükte hafif zorlar. 800W her türlü yeterRyzen 7500f ve 3080ti ile kullanılır mı
sisteminize yetersiz geliyor olabilirarkadaşlar aralık ayındaki indirimlerden almıştım bu güç kaynağını oyunlarda reset problemi vardı bilginiz olsun.
Sistem nearkadaşlar aralık ayındaki indirimlerden almıştım bu güç kaynağını oyunlarda reset problemi vardı bilginiz olsun.
5070 7500f ise imzasındaki imkansızsisteminize yetersiz geliyor olabilir
aynen o siteme iyi kalitede 600w bile yeterSistem ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5070 7500f ise imzasındaki imkansız
imzamdaki sistem arkadaşlar 4 aydır bu sorunu yaşıyordum ne yaptıysak çözemedik, alt tab yapınca, oyundayken oyunu kapatınca reset atıyordu hep ne zaman olacağı pek belli olmuyordu bazen video izlerken bile reset atıyordu rm850e aldım 2 gündür hiç reset atmadı bundan sonra adını bilmediğim güç kaynağı beleş olsa takmamSistem ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5070 7500f ise imzasındaki imkansız
Adını bilmediğin güç kaynağı , oynadıgın oyunların sunucularını besliyor. Fanboyluk yapacagına garantiye gönderseydin ya da satıcı ile iletişime geçseydin.imzamdaki sistem arkadaşlar 4 aydır bu sorunu yaşıyordum ne yaptıysak çözemedik, alt tab yapınca, oyundayken oyunu kapatınca reset atıyordu hep ne zaman olacağı pek belli olmuyordu bazen video izlerken bile reset atıyordu rm850e aldım 2 gündür hiç reset atmadı bundan sonra adını bilmediğim güç kaynağı beleş olsa takmam
mal asosyal ağzıyla konuşmaya gerek yok, bilip bilmeden konuşmaya hiç gerek yok, garantiye gönderdim güç kaynağını sorunu yok deyip geri gönderdiler.Adını bilmediğin güç kaynakları , oynadıgın oyunların sunucularını besliyor. Fanboyluk yapacagına garantiye gönderseydin ya da satıcı ile iletişime geçseydin.
Birazcık araştırsan delta güç kaynaklarının nerelerde kullanıldığını görürdün. Ya montajın yanlış ya soketini oturtamadın. 15 yıldır delta psu kullanıyorum sunucularda , bilgisayarlarda hiç bir problem yaşamadım.mal asosyal ağzıyla konuşmaya gerek yok, bilip bilmeden konuşmaya hiç gerek yok, garantiye gönderdim güç kaynağını sorunu yok deyip geri gönderdiler.