🔥 Delta PSU'larda DEVASA indirimler 🔥

Anladığım kadarıyla 12vhpwr girişli ekran kartlarında 850 plat modeli sıkıntı çıkarabilir değil mi ? Çünkü sanırım dönüştürücü kullanmak gerekiyor o da riskli
Dönüştürücü kaliteli oluduğu sürece riskli değil. Yalnızca belki kablo ufakdan ısınabilir ama pek sanmıyorum.

Dönüştürücü kaliteli oluduğu sürece riskli değil. Yalnızca belki kablo ufakdan ısınabilir ama pek sanmıyorum.
yusuf hocam gecen seninle konustuktan sonra 550w corsair almistim 1800e suan kargoda, sence onu iptal edip deltanin 550 yi almak mantikli mi benim icin 600 lira fena da para degil. anakart msi pro b650m-b am5

yusuf hocam gecen seninle konustuktan sonra 550w corsair almistim 1800e suan kargoda, sence onu iptal edip deltanin 550 yi almak mantikli mi benim icin 600 lira fena da para degil. anakart msi pro b650m-b am5
Size kalmış. Delta biraz daha sesli olabilir corsair'e nazaran. Kaliteleri benzer olsada kablo görünümü deltanın eski kalıyor.

@hantt bu arada delta'nın daha detaylı incelemesini buldumda Corsair daha üstün bir model. İsterseniz iade etmeyin.

@hantt bu arada delta'nın daha detaylı incelemesini buldumda Corsair daha üstün bir model. İsterseniz iade etmeyin.
Hocam bende rm750e atx 3 olmayan sesli çalışan modeli var, deltanın 850w plat modeline geçeyim mi sizce? Ekran kartı olarak 3070 var yükseltmeyi düşünmüyorum

850w plat olan daha iyi gold olandan full moduler isterseniz orası ayrı tabi ki

Geri