yusuf7878
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,399
Hayır, yaşamazsın.Hocam anakartım asus tuf B850M-PLUS ekran kartı sapphire Pulse 9070xt 2x8 sanırım güc girişi sıkıntı yaşar mıyım ?
Hayır, yaşamazsın.Hocam anakartım asus tuf B850M-PLUS ekran kartı sapphire Pulse 9070xt 2x8 sanırım güc girişi sıkıntı yaşar mıyım ?
Anladığım kadarıyla 12vhpwr girişli ekran kartlarında 850 plat modeli sıkıntı çıkarabilir değil mi ? Çünkü sanırım dönüştürücü kullanmak gerekiyor o da riskliHayır, yaşamazsın.
Dönüştürücü kaliteli oluduğu sürece riskli değil. Yalnızca belki kablo ufakdan ısınabilir ama pek sanmıyorum.Anladığım kadarıyla 12vhpwr girişli ekran kartlarında 850 plat modeli sıkıntı çıkarabilir değil mi ? Çünkü sanırım dönüştürücü kullanmak gerekiyor o da riskli
yusuf hocam gecen seninle konustuktan sonra 550w corsair almistim 1800e suan kargoda, sence onu iptal edip deltanin 550 yi almak mantikli mi benim icin 600 lira fena da para degil. anakart msi pro b650m-b am5Dönüştürücü kaliteli oluduğu sürece riskli değil. Yalnızca belki kablo ufakdan ısınabilir ama pek sanmıyorum.
Size kalmış. Delta biraz daha sesli olabilir corsair'e nazaran. Kaliteleri benzer olsada kablo görünümü deltanın eski kalıyor.yusuf hocam gecen seninle konustuktan sonra 550w corsair almistim 1800e suan kargoda, sence onu iptal edip deltanin 550 yi almak mantikli mi benim icin 600 lira fena da para degil. anakart msi pro b650m-b am5
nays ile ne kadara geliyorB ve A- yinede fiyatlarına göre bedava kaçırmayın. 150 200tl kupon + nays kullanın miss gibi.
Nays 150tl düşürüyor.nays ile ne kadara geliyor
yeni üyelere 200tl ile 1085 e bunu aldim corsairi iade ederim gibi, tesekkürler yardimlariniz icinSize kalmış. Delta biraz daha sesli olabilir corsair'e nazaran. Kaliteleri benzer olsada kablo görünümü deltanın eski kalıyor.
Hocam bende rm750e atx 3 olmayan sesli çalışan modeli var, deltanın 850w plat modeline geçeyim mi sizce? Ekran kartı olarak 3070 var yükseltmeyi düşünmüyorum@hantt bu arada delta'nın daha detaylı incelemesini buldumda Corsair daha üstün bir model. İsterseniz iade etmeyin.
Bana kalırsa gerek yok. Corsair'de kalitesiz değil zaten.Hocam bende rm750e atx 3 olmayan sesli çalışan modeli var, deltanın 850w plat modeline geçeyim mi sizce? Ekran kartı olarak 3070 var yükseltmeyi düşünmüyorum