MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,146
Yanlış anlaşılmışım cümleyi düzelttim
Yanlış anlaşılmışım cümleyi düzelttim
Hocam 750watt verisyonunumu alsam acabaki 9070xt 7800x3dyeni nesil PSU muhabbeti 12VHPWR/12V-2x6 kablo olayıyla alakalı. 9070 XT zaten 8-pin ile çalışıyor, öyle ‘yeni nesil PSU’ falan gerektirmez. Benim dediğim PSU bunu rahat rahat kaldırıyor. Yani farkı seni ilgilendiren bi şey değil, kartın eski tip bağlantıyla sorunsuz çalışıyor.
bunda gen5 desteği yok diye biliyorum senin psu da var tek fark o ikiside gold sertifikalı ve de bu çok daha ucuzHocam XPG KYBER-750W Gen5 750 W Power Supply mi daha iyi bu deltanın 750wlik versiyonu mu?
az daha koy 850w al bence işlemcin ve anakartın yüksek watt tüketen parçalarHocam 750watt verisyonunumu alsam acabaki 9070xt 7800x3d
Teşekkürler Hocam.Sipariş Geçseydim Keşke Direkbunda gen5 desteği yok diye biliyorum senin psu da var tek fark o ikiside gold sertifikalı ve de bu çok daha ucuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
az daha koy 850w al bence işlemcin ve anakartın yüksek watt tüketen parçalar
Hocam arada 500 lira var emin olamadım ikisinide aldım hangisini iptal etsem çok kararsızım yardımcı olur musunuz. İmzamdaki sistem doğru ama işlemci ve ekran kartı update yapıcam. ekran kartı 5060ti 5070 gibi düşünüyorum.bunda gen5 desteği yok diye biliyorum senin psu da var tek fark o ikiside gold sertifikalı ve de bu çok daha ucuz
az daha koy 850w al bence işlemcin ve anakartın yüksek watt tüketen parçalar
Alıntıyı görüntüle
geçmiş olsun 850 lik bitti
satarızhocam 4 taneyi napcan :d
satarız![]()
tekil satacağımı kim söyledi ki babamın teknik servis dükkanı var orda hem parçadan kar ederim hem montaj işçiliği alırım.Farklı satıcıda daha ucuz fiyatı.
![]()
Delta GPS-550LB 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Delta GPS-550LB 550W 80+ Bronz Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
tekil satacağımı kim söyledi ki babamın teknik servis dükkanı var orda hem parçadan kar ederim hem montaj işçiliği alırım.