Mertpk 80+ Platinum Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 13,603 En İyi Cevap 5 Dahası Reaksiyon skoru 27,829 Yaş 24 İsim Mert Metshi 6 Kasım 2021 #1 Selam arkadaşlar hangi kulaklık daha iyidir hangisini önerirsiniz? Asus rog delta s Logitech g733 corsair virtuoso logitech g pro x çok müzik dinlerim ve çok cs oynarım
Selam arkadaşlar hangi kulaklık daha iyidir hangisini önerirsiniz? Asus rog delta s Logitech g733 corsair virtuoso logitech g pro x çok müzik dinlerim ve çok cs oynarım
Sllent 80+ Gold Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 7,954 En İyi Cevap 2 6 Kasım 2021 #2 G PRO X kullanıyorum basslar ve tizler bence süper, 7.1'ini de beğeniyorum bayağı. Sormak istediğin soru varsa alabilirim.
G PRO X kullanıyorum basslar ve tizler bence süper, 7.1'ini de beğeniyorum bayağı. Sormak istediğin soru varsa alabilirim.
Mertpk 80+ Platinum Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 13,603 En İyi Cevap 5 Dahası Reaksiyon skoru 27,829 Yaş 24 İsim Mert Metshi 6 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Sllent yazmış: G PRO X kullanıyorum basslar ve tizler bence süper, 7.1'ini de beğeniyorum bayağı. Sormak istediğin soru varsa alabilirim. Devamı için tıklayın... Sence aralarından en iyisi hangisidir
Sllent yazmış: G PRO X kullanıyorum basslar ve tizler bence süper, 7.1'ini de beğeniyorum bayağı. Sormak istediğin soru varsa alabilirim. Devamı için tıklayın... Sence aralarından en iyisi hangisidir
DJ. Mic Check 80+ Platinum Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 10,316 En İyi Cevap 3 6 Kasım 2021 #4 Metshi yazmış: Sence aralarından en iyisi hangisidir Devamı için tıklayın... Usta ROG Delta S en iyisi bence.
Metshi yazmış: Sence aralarından en iyisi hangisidir Devamı için tıklayın... Usta ROG Delta S en iyisi bence.
Sllent 80+ Gold Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 7,954 En İyi Cevap 2 6 Kasım 2021 #5 DJ. Mic Check yazmış: Usta ROG Delta S en iyisi bence. Devamı için tıklayın... @Toxpox önermiyordu o kulaklığı. Bence G PRO X alabilirsin mikrofonu ve yazılımı gayet kaliteli.
DJ. Mic Check yazmış: Usta ROG Delta S en iyisi bence. Devamı için tıklayın... @Toxpox önermiyordu o kulaklığı. Bence G PRO X alabilirsin mikrofonu ve yazılımı gayet kaliteli.