Neler Yeni

Demir ve Kuran mucizesi. Atom numarası 26 ve izotop 57, 1/2 çekirdek

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
Demir mucizesini şimdilik köşeye bırakıyorum çoğunlukla görülmüştür zaten başlığın daha çok dikkat çekmesini istedim.
Rabbimizin şüphesiz evrimide yaratılışa dahil ettiğini biliyor muydunuz? Buna ortak ata dedikleri kısımları hariç tutarak. Güzel olan kısımda Darvin Saf ve bağlı bir katolikti.
Ateizm Düşüncesine inananlar unutmayın sizinkide bir inançtır. olmadığına inanmak gibi.

"o küfredenler görmediler mi ki, gökler ve yer bitişik idiler de biz onları ayırdık; canlı olan her şeyi sudan yaptık. hala inanmıyorlar mı?
Siliviyen devrinde İlk yaşamın ilkel bakteriyel toplulukların suda var olduğunu biliyor muydunuz?
4.5 milyar yılda günümüze.

Ekler

• periyodik_cetvel_kuran_demir_mucizesi.jpg
    periyodik_cetvel_kuran_demir_mucizesi.jpg
    376.1 KB · Hit: 96

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana etmesin ederse bize kötülük olur soytarısız kalırız dalga geçecek adam bulamayız üzülürüm bak :(
bir kardeş tavsiyesi say bir insan ne kadar hatalı olursa olsun bunu ona söyleyerek onu bu lütuftan uzak tutma ihtimali verme bil ki Rabbimiz bunuda sorar senin yüzünden gelmedi derse? bu yüzden mümin saygıdan ödün vermemelidir

Berke Fitness

80+ Bronze
Demir mucizesini şimdilik köşeye bırakıyorum çoğunlukla görülmüştür zaten başlığın daha çok dikkat çekmesini istedim.
Rabbimizin şüphesiz evrimide yaratılışa dahil ettiğini biliyor muydunuz? Buna ortak ata dedikleri kısımları hariç tutarak. Güzel olan kısımda Darvin Saf ve bağlı bir katolikti.
Ateizm Düşüncesine inananlar unutmayın sizinkide bir inançtır. olmadığına inanmak gibi.

"o küfredenler görmediler mi ki, gökler ve yer bitişik idiler de biz onları ayırdık; canlı olan her şeyi sudan yaptık. hala inanmıyorlar mı?
Siliviyen devrinde İlk yaşamın ilkel bakteriyel toplulukların suda var olduğunu biliyor muydunuz?
4.5 milyar yılda günümüze.
Yazım kurallarına uyarak yazsaydin da ne dedigini anlayabilseydik

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Hocam bi kere benim anlamadığım nokta başlıkta demir mucizesi diye yazmışsın ama konuda zaten herkes biliyor demişsin ve bahsetmemişsin bile?
Ondan sonra verdiğin ayetle periyodik sistem ne alaka? Kilise örneği ne alaka?
Bir de bunların zaten Sümerlerden beri bilinen şeyler olduğu dışında sorun yok. Kur'an yazılana kadar, Kur'an'da olan çoğu şey zaten insanlar tarafından keşfedilmiş, bunlar yeni şeyler değil. O yüzden biraz saçmalamışsın, hatta biraz değil bayağı saçmalamışsın.

Son düzenleme:

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
bir kardeş tavsiyesi say bir insan ne kadar hatalı olursa olsun bunu ona söyleyerek onu bu lütuftan uzak tutma ihtimali verme bil ki Rabbimiz bunuda sorar senin yüzünden gelmedi derse? bu yüzden mümin saygıdan ödün vermemelidir

İslam saygı görürse saygı verir hoş görü ile yaklaşır geçmiş zamanlarda dahi bu hep böyle oldu mekke içerisinde müşriklere de ilk başta hoş görü ile yaklaşıldı ama onlar saygı istemedi savaş istedi yukarıdaki zeka seviyesi max 13 yaş altı arkadaşa da ilk başta hoşgörü ile yaklaştım ama benim dinime , inancıma , ailevi değerlerime , düşüncelerime laf atan saygı duymayan bir insanı deşerim .

Kuran da bile savaş isterlerse yıkıcı olun der aksi haricinde barışçıl olun hiçbir şekilde savaşmayın demektedir .

Bende dinime uyuyorum :)

Bura.K

80+ Silver
Hayatımda o kadar boş konu gördüm, bu konu kadar boş konu görmedim. Başlıkla içeriğin alakası yok üstüne Evrime laf atıyorsunuz. Bende diyorum ki gerçek olmadığını düşünüyorsan çürüt. Binlerce bilim adamı çürütememiş, senin "inandığın" Kutsal Kitap mı çürütecek? Dinler inançtır, Bilim gerçektir.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Ben forum hayatım boyunca bu kadar anlaşılmaz bir konu görmedim. Konunun içeriği ne, başlığı ne, ne anlatmak istiyorsun? Bu tür konular genelde giriş, gelişme, sonuç olarak anlatılır seninki direkt giriş, giriş, giriş olmuş .d

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ben forum hayatım boyunca bu kadar anlaşılmaz bir konu görmedim. Konunun içeriği ne, başlığı ne, ne anlatmak istiyorsun? Bu tür konular genelde giriş, gelişme, sonuç olarak anlatılır seninki direkt giriş, giriş, giriş olmuş .d
Giriş - zirvalik - saçmalık - sonuç (?)

Top Bottom