Neler Yeni

Demir ve Kuran mucizesi. Atom numarası 26 ve izotop 57, 1/2 çekirdek

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
19 yaşındayım benim sana veled demem lazım
26 ama akıl yaşı mesele random atan birisi açıkca ergenlikten çıkmamıştır o yüzden sorgulama kısmıda deniz tuzu bulunan bir bina gibidir eksik çürüt erken ve boştur şimdi yoluna random atmadığında konuşuruz

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon
26 ama akıl yaşı mesele random atan birisi açıkca ergenlikten çıkmamıştır o yüzden sorgulama kısmıda deniz tuzu bulunan bir bina gibidir eksik çürüt erken ve boştur şimdi yoluna random atmadığında konuşuruz
Random atma da ergence bir şey yok kişi istediği gibi güler ha emoji attım ha random

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
26 yaşındasın bi adam olamamışsın milleti kucumsuyorsun senden çok icraatim var
kardeşim akıl yaşta değil baştadır seninkinde sorun milleti belli bir kitleyi küçümseyen sensin SAYGILI DEĞİLSİN AMA SAYGI BEKLİYORSUN GÜLÜNÇ

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,617
İsim
Anon
onlar hakaret edincede medeniyet 2 yüzlü insana 2 yüzlü derim öylesinizde öyle olanları zoruna gidenin
Bu nasıl cümle yüklemi yok 🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeşim akıl yaşta değil baştadır seninkinde sorun milleti belli bir kitleyi küçümseyen sensin SAYGILI DEĞİLSİN AMA SAYGI BEKLİYORSUN GÜLÜNÇ
Cümle yapını eleştirdim konuyla alakam yok kimse anlayamamış ne demek istediğini

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Saldırgan bir tutum içerisindesin. Öncelikle kendine şu soruyu sor "Neden bana böyle agresif ve eleştirel yaklaşıyorlar?"
Cevabını buldun mu? X sorunu için misal. Şimdi şu soruyu sor "Ben gerçekten X hatasını yaptım mı?"
Cevabını bul. Evet ise bu sorunu ve hatanı kabul et ve düzelt. Zararın neresinden dönsen kardır.
Hayır ise bu sorunun sende olmadığına dair gerçekçi ve mantıksal bir yanıt yaz.
Yazamazsan cevap evettir. Bundan dolayı kendini düzelt.

Benim eleştirilerim:
  • Noktalama kurallarına uy.
  • Bilgilerin birbiri ile bağlantılı olmasına dikkat et.
  • Anlam ve anlatım akışının doğru olduğundan emin ol.
  • Çok agresifsin.

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Demir mucizesini şimdilik köşeye bırakıyorum çoğunlukla görülmüştür zaten başlığın daha çok dikkat çekmesini istedim.
Rabbimizin şüphesiz evrimide yaratılışa dahil ettiğini biliyor muydunuz? Buna ortak ata dedikleri kısımları hariç tutarak. Güzel olan kısımda Darvin Saf ve bağlı bir katolikti.
Ateizm Düşüncesine inananlar unutmayın sizinkide bir inançtır. olmadığına inanmak gibi.

"o küfredenler görmediler mi ki, gökler ve yer bitişik idiler de biz onları ayırdık; canlı olan her şeyi sudan yaptık. hala inanmıyorlar mı?
Siliviyen devrinde İlk yaşamın ilkel bakteriyel toplulukların suda var olduğunu biliyor muydunuz?
4.5 milyar yılda günümüze.
Allah'a şükürler olsun ki atesitim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,681
Üyeler
166,059