Neler Yeni

DENEME ÇÖZMEK OVERRATED

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
kesinlikle çözmeyin artık ondan emin oldum soru bankasıdır ders tekrarırıdır eyvAllah anlarım ama "denemeler zor çıkmış sorular kolay geliyor işte zor gelirse diye hazırlıyorlar :geek:" hayır arkadaşlar denemeler moralinizi yıkmaktan başka bir şey yapmıyor çözecekseniz bile OGM materyalden çözün çünkü hiçbiri mantıklı şekilde kolay yapmıyor şuan d*lci olarak EA dan hazırlanıyorum benim gibi olan varsa tek tavsiyem AYT edebiyat kasmalarıdır çünkü şuan yapabileceğim veya yapabileceğimiz başka bir şey kalmadı,teşekkürler

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
kesinlikle çözmeyin artık ondan emin oldum soru bankasıdır ders tekrarırıdır eyvAllah anlarım ama "denemeler zor çıkmış sorular kolay geliyor işte zor gelirse diye hazırlıyorlar :geek:" hayır arkadaşlar denemeler moralinizi yıkmaktan başka bir şey yapmıyor çözecekseniz bile OGM materyalden çözün çünkü hiçbiri mantıklı şekilde kolay yapmıyor şuan d*lci olarak EA dan hazırlanıyorum benim gibi olan varsa tek tavsiyem AYT edebiyat kasmalarıdır çünkü şuan yapabileceğim veya yapabileceğimiz başka bir şey kalmadı,teşekkürler
Belli yayınlar hariç denemeler genelde sınav ayarında oluyor. Çıkmış soruların kolay gelme sebebi genelde ona benzer soruları kaynaklardan onlarca kez görmenizden kaynaklı, gerçeğinde daha önce görmediğin soru tipleriyle o kadar kolay gelmiyor 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,571
İsim
Fatih
Aksine deneme cozmenin underrated olduğunu düşünüyorum ancak bu sayısal kısmı için sen eadan hazirlandigin için bilgim olmayan konuda bir şey diyemem.

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Murat Cemal
sınavdan sonra tekrar görüşelim, tecrübelerime dayanarak söylüyorum. 3.'ye giriyorum 4.'nün yolu gözüktü.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla arkadaş bu saatten sonra pes ettim ya kötü bir ünide YBS ya da anam kabul ederse adam akıllı ümide gastronomi

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
Kendin kötü olduğun için biraz çamur atmak denir buna . EA ve dilin kolaylığı yüzünden böyle geliyor sana. Konu sayısı az ve ezbere ders. Sayısalda işler böyle olmuyor maalesef. Konular çok fazla ve ağır olduğundan tek tek tarayarak bulamıyorsun. Denemeler bu konuda pratik ve yardımcı oluyor.

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit:beyler birden ilk 8 sorudan sadece biri doğru çıkınca kafayı yedim meğerse yanlış cevap anahtarıymış sosyal nasıl becerdim bilmiyorum ama batırmışım gene ona rağmen 43 net yapmışım

Top Bottom