Neler Yeni

Deneyimlediğim Yazıcı Markaları

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Anıl Aykın
Bazı arkadaşlar yazıcı markalarında vesaire kararsızlık yaşıyor, bende birazda işimin içinde olduğu için deneyim sahibi olduğumdan sizlerle paylaşmak istedim belki bir yararı dokunur diye. Çalışma hayatımda genel olarak kullanılan yazıcı markaları Hp, Epson ve Canon oldu. En kullanışlı ve basit olan Canon bana kalırsa. En çok kullanılan modelide g24** serisiyle karşılaştım. Hp ürünleriyle daha çok sorunlar yaşıyoruz toner arızası olsun durduk yere kağıt sıkıştırması olsun, kağıdı algılamaması olsun, yazdır dememize rağmen yazdırmama gibi sorunları bitmiyor. Bazı sorunları kapat-aç ile çözüm buluyor. Bazıları bilgisayarı kapattırıp açtırıyor bazıları toner markasını beğenmediği için başka toner almaya kadar götürüyor. Stajyerimde de Epson'da kart arızasıyla karşılaştım. 3 tane arızalı Epson yazıcı vardı hepside kartından problemli dediler ama farklı birim sorumluları bile kullanıyordu. Yöneticiler falan da Canon kullanıyordu. Modeller hakkında şu iyidir vesaire diyemem o kadar hakim değilim. Model olarak G24** serisini çoğunlukla gördüm. Epson'da da l32** serisini gördüm ama Hp'nin birçok farklı modelini gördüm. Markanın her modeli sıkıntılıdır demiyorum ama genel olarak Hp markalı yazıcıların sorunlarıyla karşılaştım. Stajyerimde de Hp marka yazıcı hiç görmedim.

Top Bottom