trevor_lency67
80+ Bronze
1653
üstteki kitapMerhaba sizden aşağıda fotoğrafları bulunan kitapların kaç sayfadan oluştuğunu tahmin etmenizi istiyorum ancak bu tahminleri en az yüz kişinin yapmasına ihtiyacım var bu nedenle de aşağıdaki formu hazırladım verileri orada toplayacağım, tahmininizi mutlaka oraya kaydedin. Eğer cevabınızı burada paylaşmak istiyorsanız lütfen spoiler içinde yazın. Kitapların görselleri:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tahmininiz için buraya tıklamalısınız. Ankete oy vermek için parola kısmına "200609DAF" yazmalısınız.
Spoiler için:
[SPOILER]SAYI[/SPOILER]
noldu şaşırdın ?üstteki kitap380SPOILER] sayfa
Çünkü 380 sayfa değilnoldu şaşırdın ?
hhsdghagh internetten baktım la nasıl 380 değil ?Çünkü 380 sayfa değil
Müfredat değişiyor kitaplar güncelleniyor Ben de kitaptan baktım.hhsdghagh internetten baktım la nasıl 380 değil ?
aga beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMüfredat değişiyor kitaplar güncelleniyor Ben de kitaptan baktım.
Çünkü bu minik bir deney ancak yeterli katılım olmadan deney başarısız olur.Neden böyle bir şey yapıyorsunuz
Anladım ama amacı neÇünkü bu minik bir deney ancak yeterli katılım olmadan deney başarısız olur.
"Kalabalıkların bilgeliği" deneyi.Anladım ama amacı ne