Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Deniz king masaj aleti 312TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Emre Can Tuna
Twitter
emrecantuna59
Facebook
emrecantuna5955
Fiyat uygunmuş. Hiç denemedim bu tarz masaj tabancalarını. Aldık bakalım. Yazın bisiklet sürdükten sonra özellikle bacaklarda deneyeceğim.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Y K
çektim bir tane, tşk, yorumlar fena değil

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
ismail sağlam
2 dakika kalmıştı kartta para yok yetişemedik.D

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
caner yıldız
Paylaşım için teşekkürler

Son saniye aldım şimdi 499 tl oldu fiyatı

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Dax Saz
daha önce bu tarz bir ürünü kullananlar yorum yapabilir mi neye yarar tam olarak neye iyi gelir
Yıllardır ağır powerlifting yapan birisiyim. Bunlardan merak edip ben de bir tane aldım. Aldığım model bundan baya büyük ve kuvvetli. Pek bir işte yaradığını düşünmüyorum. Ha ayaklara masaj olarak düşünülebilir. Onun haricinde bence pek bir etkisi yok. Ya da ben hissedemedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
caner yıldız
ben de kablolu yunus var onu kullanıyorum. kablolu olması bi yerde tat vermiyor yada kısa olduğu için kendimin rahat pozisyonunda kendime masaj yaptıramıyorum. o yüzden aldım hayırlısı bakalım.

işden eve gelince ayak aldım ve alt baldırım inanılmaz ağrı oluyor sürekli hanıma dil döküm masaj yaparsa yapıyor yada yunusu kullanıyorum. umarım sağlam bişeydir.
Yıllardır ağır powerlifting yapan birisiyim. Bunlardan merak edip ben de bir tane aldım. Aldığım model bundan baya büyük ve kuvvetli. Pek bir işte yaradığını düşünmüyorum. Ha ayaklara masaj olarak düşünülebilir. Onun haricinde bence pek bir etkisi yok. Ya da ben hissedemedim.

Top Bottom