Dalgamı geçiyosunuz kanka sorulara bak yaSiz olsanız girermiydiniz
Şakamısın kanka denize girmek orucu bozarmı diye soruyorsun OASPQPSADMAPSMDAPDSAÖDAynen kanka nereden bildin
Seni ilgilendirmez bilmeyen çok kişi var biliyorsan yazarsın bilmiyorsan yazmazsın insanları boş boş eleştirmeŞakamısın kanka denize girmek orucu bozarmı diye soruyorsun OASPQPSADMAPSMDAPDSAÖD
Biraz şey gibi duşa girmek orucu bozar mı![]()
Eleştirmek değilde bunu googleye aratabilirdin yada bir büyüğüne sorabilirdin komiğime geldi bu soru upsSeni ilgilendirmez bilmeyen çok kişi var biliyorsan yazarsın bilmiyorsan yazmazsın insanları boş boş eleştirme
ukalaBurda ki insanların yorumunuda merak ettim neyse uzatma
Denize tamamen girdiğinde sen su içinde nefes mi alıyorsun?Denize tamamen girip vucüdün su almama gibi bir olanağı yok nasıl bozulmaz gibi yorumlar var açıkcası çok şaşırıyorum ağzını bağlasan bile burundan ağıza ulaşan boru ve kanallar var anlamıyorum cidden.
O kadar cahilsin ki belliki lise seviyesi bile değil basınçtan dolaki östaki borusu illaki açılıp ağıza bağlanacaktır oradan geçen artık ne olursa olsun ağızdan ve yutkunma sebebiyle mideye gidecektir. Bunun için suda nefes alman gerekmez basit bir sağlık bilgisi az araştırın . Östaki borusuda kulakta bulunur bu arada. Araştırmayada üşenirsin.Denize tamamen girdiğinde sen su içinde nefes mi alıyorsun?![]()