Talha_
80+
Kanka direkt C yi açıp inceler misin yersiz büyük boyutlu bir dosya var mı ?Bunlar var bazıları E ye kurulu yani bu kadar kaplaması imkansız
Kanka direkt C yi açıp inceler misin yersiz büyük boyutlu bir dosya var mı ?Bunlar var bazıları E ye kurulu yani bu kadar kaplaması imkansız
Sorunu önceki sayfada yazdım,ondan kaynaklı problem oluyorKanka direkt C yi açıp inceler misin yersiz büyük boyutlu bir dosya var mı ?
Baktım da 40 gb boş yer varken 1 gb kalmış. Uygulama 16gb sanal depolama ayırarak nasıl 40gb doldurmuş ki onu anlamadım.Sorunu önceki sayfada yazdım,ondan kaynaklı problem oluyor
evet valorantın bugu bende de 1.2 tb gösteriyoro BUG sanırım normal valorant 31 gb
gta 6 250+gb gibi tahmin ediyorumbi sil sen olm 1.5tb hiç bir türlü normal değil gta 6 bile heralde o kadarlık değildir.
internet çok kötü üşeniyorum yapmaya. O kadar oyun, program, güncellemeler, driverlar falan tekrar baştan yapmak ölümusta bence bilgisayara temizinden bi format at ve windows un olduğu disk c ye hiçbirşey kurma windows düzgün çalışmaz ve kasar sadece discord steam gibi uygulamaları kur orası hep boş kalsın diğer kısımları kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet valorantın bugu bende de 1.2 tb gösteriyor
gta 6 250+gb gibi tahmin ediyorum
ben de anlamadım orayı ,çare kalmadı en sonda oyun sildim birkaç taneBaktım da 40 gb boş yer varken 1 gb kalmış. Uygulama 16gb sanal depolama ayırarak nasıl 40gb doldurmuş ki onu anlamadım.