Neler Yeni

Deprem Hakkında Konusalım

Clayz

80+ Silver
Dostlar bazı uzmanlar suanlık 6 uzerı deprem olmayacagını ılerkı zamanlarda tabıkı olacagını soyluyor bazı uzmanlar ıse 7.2 bıle bekleyebılırız bu haftalarda dıyor sımdı hangısıne guvenıcez kafa almıyo onun dısında maras depremı 1. 65 2. 45 sanıye surmustu bugunku 13 sanıye aslında bunların yanında hıcbırseydı ıstanbulda 7.2 cıvarı bır deprem kac sanıye surer 99 depremıde 45 sanıye surmustu

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yoğun analizlerime göre İstanbulda 30 yıl içinde 6.5 dan büyük deprem olmaz korkulacak bir durum yok
hocam bu analızlerı neye gore elde ettın misal marasta hıcbır sekılde beklenmıyordu felakete donustu hep beklenmedıkten gelıyor

Kerem991

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yusuf Kerem
Dostlar bazı uzmanlar suanlık 6 uzerı deprem olmayacagını ılerkı zamanlarda tabıkı olacagını soyluyor bazı uzmanlar ıse 7.2 bıle bekleyebılırız bu haftalarda dıyor sımdı hangısıne guvenıcez kafa almıyo onun dısında maras depremı 1. 65 2. 45 sanıye surmustu bugunku 13 sanıye aslında bunların yanında hıcbırseydı ıstanbulda 7.2 cıvarı bır deprem kac sanıye surer 99 depremıde 45 sanıye surmustu
İstanbul Gaziosmanpaşadayım deprem bizim burda 5 sn falan sürdü

hocam bu analızlerı neye gore elde ettın misal marasta hıcbır sekılde beklenmıyordu felakete donustu hep beklenmedıkten gelıyor
Şuan türkiyede 6.5 dan büyük deprem olabilecek tek yer Erzincan Gümüşhane arası oradaki çevre illere dikkat etmek lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer

Adam taştaş geçiyor kardeşim seninle. Benim takip ettiğim tek insan Naci Görür. Başka insanları takip etmem. Adam olacak diyorsa olacaktır. Senin tek başına yapabileceğin bir şey yok, hükümetin bir şeyler yapması lazım. Yıllardır o da olmadığına göre imkan varsa İstanbul'dan kurtulman en mantıklı seçim olacaktır.

Shix2x

80+ Bronze
Belli olmaz.

Ekler

• IMG_20250424_003204_818.jpg
    IMG_20250424_003204_818.jpg
    32.8 KB · Hit: 35

Clayz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6.5 yüzeye yakın 30-60 saniye sürse evler yıkılmaz mı hocam? Bugünkü deprem daha uzun sürseydi büyük ihtimal yıkımlar olurdu.

Adam taştaş geçiyor kardeşim seninle. Benim takip ettiğim tek insan Naci Görür. Başka insanları takip etmem. Adam olacak diyorsa olacaktır. Senin tek başına yapabileceğin bir şey yok, hükümetin bir şeyler yapması lazım. Yıllardır o da olmadığına göre imkan varsa İstanbul'dan kurtulman en mantıklı seçim olacaktır.
hocam ımkan olsa keskede surdan karsı mahalleye tasınamıyoruz bu devırde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deprem İptal Samet...

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer
hocam ımkan olsa keskede surdan karsı mahalleye tasınamıyoruz bu devırde

Deprem İptal Samet...

Deprem çantası cart curt hazırlayın bari ailecek. Ev yıkılmadığı sürece her türlü dışarıda işinizi görür. Artık ev yıkılır ya da zarar görürse işte asıl sıkıntı o zaman başlayacak.

Clayz

80+ Silver
nacı gorurun acıklarımı goruyorumda tam takıp edemıyorum en son asıl depremın tabıkıde bu olmadıgını soylemıstı ama bu zamanlarda artcılardan sonra gelebılecegınımı soyledı yoksa fayın daha zamanı var mı

Deprem çantası cart curt hazırlayın bari ailecek. Ev yıkılmadığı sürece her türlü dışarıda işinizi görür. Artık ev yıkılır ya da zarar görürse işte asıl sıkıntı o zaman başlayacak.
hocam asıl sorun bırde soyle malum ıstanbul sıkısık dar ve ozensız sokaklar yanımızda 3 ev yıkılsa bız dahıl buyuk ıhtımalle sokaga dırek gırılemeyecek

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,312
İsim
Mehmet Aslan
Kim veriyle konuşuyorsa ona güven :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer
nacı gorurun acıklarımı goruyorumda tam takıp edemıyorum en son asıl depremın tabıkıde bu olmadıgını soylemıstı ama bu zamanlarda artcılardan sonra gelebılecegınımı soyledı yoksa fayın daha zamanı var mı

hocam asıl sorun bırde soyle malum ıstanbul sıkısık dar ve ozensız sokaklar yanımızda 3 ev yıkılsa bız dahıl buyuk ıhtımalle sokaga dırek gırılemeyecek

Domino etkisi işte. Umarım bir sıkıntı olmaz ya. Ve umarım o şehirden bir an önce kurtulursunuz. Ben kurtuldum o kadar mutluyum ki... Sosyal olarak o kadar imkanlar yok ama en azından trafik yok, kavga-gürültü yok, kafam rahat yani. Allah size de nasip eder umarım.

Top Bottom