Neler Yeni

Deprem Mi Hisseden Var Mı❓❓❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sa Beyler daha Şimdi Yatağım'da uzanırken sallandı burası, yani Yer Yatağı bide Bazalı'da değil Acaba Deprem mi Oldu Hisseden Var mı❓

Yani Endişem Malum herkesin beklediği O büyük Deprem habercisi olabilir mi bu Sarsıntı

Yer: İstanbul (Anadolu)

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ist avrupadan bildiriyorum hiçbir şey yok hocam belki psikolojik olabilir.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ist avrupadan bildiriyorum hiçbir şey yok hocam belki psikolojik olabilir.
Yok Hocam Kardeşim oturuyodu O'da Sallandı hissetmiş

Bilmiyom belki Sadece oturduğum ilçede olmuştur

Hatta 1-2 dk afadın siteye giremedim çökmüştü şimdi tekrar düzeldi

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Arif
Sa Beyler daha Şimdi Yatağım'da uzanırken sallandı burası, yani Yer Yatağı bide Bazalı'da değil Acaba Deprem mi Oldu Hisseden Var mı❓

Yani Endişem Malum herkesin beklediği O büyük Deprem habercisi olabilir mi bu Sarsıntı

Küçük depremler büyük depremlerin habercisi olsaydı son 2 yılda Malatya, Maraş, Hatay, Adıyaman, Elazığ yerle bir olmuş olurdu hocam. Burada bir kaç günde bir depremler yaşanıyor.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mehmetcan İvrendi
Küçük depremler büyük depremlerin habercisi olsaydı son 2 yılda Malatya, Maraş, Hatay, Adıyaman, Elazığ yerle bir olmuş olurdu hocam.
Hocam sorun şurda Hani Zaten İstanbul'da büyük bir deprem bekleniyor ya o yüzden dedim Mesela Şubat'daki depremde hatırlarsanız büyük depremden önce küçük bir deprem olmuştu

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Mehmetcan İvrendi
Küçük depremler büyük depremlerin habercisi olsaydı son 2 yılda Malatya, Maraş, Hatay, Adıyaman, Elazığ yerle bir olmuş olurdu hocam. Burada bir kaç günde bir depremler yaşanıyor.
O kadar'da küçük değilmiş hocam😁 Şimdi haberlere Baktım Bursa'da Olmuş burda hissedilmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün akşam oldu salladi biraz
Yok hocam simdi baktım Bursa'da olmuş 4.7 büyüklüğünde Ve burdan hissedilmiş

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
681
İsim
Arif
Hocam sorun şurda Hani Zaten İstanbul'da büyük bir deprem bekleniyor ya o yüzden dedim Mesela Şubat'daki depremde hatırlarsanız büyük depremden önce küçük bir deprem olmuştu
Bizzat depremi yaşadım. Büyük depremden önce küçük bir deprem olmadı. Olduğunu hatırlamıyorum. Ülkenin her an her yerinde depremler yaşanıyor. Ülkedeki çoğu fay kırılmaya müsait. Bu yaşanan küçük bir depremin büyük depreme yol açacağını göstermez. Hatta uzmanların dediğine göre yaşanan küçük depremler büyüğün stresini dahi alabiliyor.

O kadar'da küçük değilmiş hocam😁 Şimdi haberlere Baktım Bursa'da Olmuş burda hissedilmiş

Yok hocam simdi baktım Bursa'da olmuş 4.7 büyüklüğünde Ve burdan hissedilmiş
Biz artık burada 4.7 lere tepki vermiyor olduk hocam.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Ege

bursa nilüfer 4.0 büyüklüğünde oldu

YOSUO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yasin
osmangazi taraflarındaydım çok hissettim, alttan geldi.

Top Bottom